Αθλητισμός

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: 0 – 5

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: 0 – 5
Με το εμφατικό 0 - 5 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ολυμπιακός για την 27η αγωνιστική της Superleague.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός διατήρησε τις όποιες ελπίδες του να πιάσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, μετά την επιβλητική νίκη του στο Αγρίνιο με 5-0 επί του Παναιτωλικού για την 27η αγωνιστική.

Σκόρερ των ερυθρολεύκων που έκαναν σπουδαία εμφάνιση παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, οι Μασούρας (9΄), Χασάν (50΄), Γκιλιέρμε (62΄), Καμαρά (70΄) και Ελαμπντελαουί (78΄).

Τα τέρματα της αναμέτρησης

Στο 9′ ο Μασούρας έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στα δεξιά στον Ποντένσε σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού, εκείνος μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Χασάν, εκείνος έκανε την κεφαλιά πάσα για τον Μασούρα, ο οποίος πρώτα έκανε την προβολή με το δεξί και στη συνέχεια με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 0-1.

Στο 50′, πολύ ωραίο γύρισμα του Φορτούνη μετά τη μπαλιά του Ποντένσε, ο Χασάν έγινε ο τελικός αποδέκτης, πλάσαρε ιδανικά με το δεξί τον Κυριακίδη και έγραψε το 0-2 για τον Ολυμπιακό.

Στο 61′ ο Φορτούνης έκανε κόρνερ με πάσα στον Ποντένσε, ο Τρικαλινός πήρε πάλι τη μπάλα, σέντραρε από τα αριστερά, βρήκε το κεφάλι του Γκιλιέρμε και ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-3.

Στο 70′ και ο πάλι  Φορτούνης βρήκε στα δεξιά τον Ομάρ, εκείνος έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Ντίας, ο Κυριακίδης απέκρουσε και ο Καμαρά από κοντά έγραψε το 0-4.

Στο 78′ ο Ομάρ συνεργάστηκε με τον Ντίας με τον πρώτο να σημειώνει το τελικό 0 -5.

ΣΚΟΡΕΡ: 9΄Μασούρας 0-1, 50΄ Χασάν 0-2, 61΄Γκιγιέρμε 0-3, 70΄Καμαρά 0-4, 78΄Ελαμπντελαουί 0-5

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΚΑΡΤΕΣ: 56΄Μάζουρεκ, 66΄Μαρινάκης

  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης (38΄Μαρινάκης), Μαλής, Αμαράλ, Τσιγγάρας, Λουσέρο (53΄Μπαΐροβιτς), Μάρκος Πάουλο, Μάνα, Ντίας (69΄Ντουάρτε), Μάζουρεκ
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (66΄Καμαρά), Φορτούνης, Μασούρας (60’ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71΄Σολδάνο)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments