Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Λαμία: 3 – 0

ΠΑΟΚ – Λαμία: 3 – 0
Πάει για στέψη στην Λάρισα ο ΠΑΟΚ μετά το 3 - 0 στην Τούμπα απέναντι στη Λαμία.

ΠΑΟΚ – Λαμία: Την 24η νίκη του σε 27 αγώνες πέτυχε ο ΠΑΟΚ που ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λαμίας, με 3-0, χάρη σε γκολ των Πέδρο Ενρίκε (34′), Εβγκέν Σάκχοφ (78′) και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (83′).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», «αγκάλιασε» κυριολεκτικά τον τίτλο του εφετινού πρωταθλητή, μετά από αυτή τη νίκη. Στην κατάμεστη Τούμπα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στο σημαντικό «τρίποντο», μετά από μια εμφάνιση με πολλά καλά στοιχεία, καθώς και πλούσιο θέαμα, κυρίως στο τελευταίο τέταρτο, όταν και «σφράγισε» τη νίκη.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Στο 34′ Ο Μπαράλες ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν τη φάση ο Μάτος βρήκε τον Ενρίκε μέσα στην περιοχή και εκείνος με σουτ νίκησε τον Σαράνοβ για να κάνει το 1-0.

Στο 78′, υπέροχος συνδυασμός από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σάκχοβ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Για το τελικό 3 – 0 στο 83′ ο Μίσιτς τροφοδότησε τον Μπίσεσβαρ, αυτός χόρεψε τον Ασίγκμπα και με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Ενρίκε (73’ Μίσιτς), Πέλκας (60’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (64’ Σφιντέρσκι)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ρέι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας,

Λαμία: Σαράνοφ, Βάντερσον, Αντέντζο, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα (84’ Καραγκούνης), Δημούτσος, Μπεχαράνο (64’ Μπλάζιτς), Ρόμανιτς, Μπερτόλιο, Ασουμπρέ, Μπαράλες (74’ Τσούκαλος)

Στον πάγκο για τη Λαμία: Κάτσικας, Βασιλαντωνόπουλος, Τόμας, Τζανετόπουλος,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments