Άποψη

Αλέφαντος: Δεν μένει ο Μαρινάκης άλλο έτσι, ξεχάστε το

Αλέφαντος: Δεν μένει ο Μαρινάκης άλλο έτσι, ξεχάστε το
"Ρουκέτες" ρίχνει ο Νίκος Αλέφαντος στο blog του στο pagenews.gr για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την επόμενη μέρα. Επίσης, σχολιάζει την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, μιλάει για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου, ενώ αποκαλύπτει τι θα έκανε με Πόνσε και... Ινσούα.

Εκπληκτικός Νίκος Αλέφαντος στο blog του στο pagenews.gr και… αποκαλύψεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την επόμενη μέρα. Τι αναφέρει για τον Ολυμπιακό και τη νίκη στο Αγρίνιο, ποιους θα έπαιρνε από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

“Καταπληκτικός ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, μου άρεσε πολύ. Γρήγορος πολύ, έφευγαν με ταχύτητα από πίσω προς τα μπρος, ήταν φρέσκοι, αυτό πιστώνεται στον προπονητή. Συνδυασμοί, αντοχές, γρηγοράδα, με εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός, τα είχε όλα.

Είχε πάντως έναν αντίπαλο να τον κλαίνε οι ρέγγες. Τα έχω πει για τον Δέλλα. Το ματς αυτό όμως ήταν για να του πάρουν το δίπλωμα.

Με ποιον παίζεις κύριε Δέλλα, με την Καλλιθέα παίζεις αντίπαλο; Είναι στήσιμο ομάδας αυτό που αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό; Είναι τακτική προπονητού αυτή; Μπάτε σκύλοι αλέστε, λεηλατήστε. Έπρεπε να φας άλλα 3 γκολ, σύνολο 8, να γελάει ο κόσμος.

Επαγγελματίας προπονητής είσαι, όλα ανοιχτά; Παράθυρα, πόρτες, βρέχει, χιονίζει, δεν σε νοιάζει, να μπούνε μέσα, να πηδήξουν από το παράθυρο, να σε λεηλατήσουν την ώρα που κοιμάσαι.


Αλέφαντος: Ξεπεσμός – Τη μεγαλύτερη ομάδα την προπονεί αρχάριος


Δεν παίζεται ο Ολυμπιακός έτσι. Άλλο να χάσεις τιμητικά, δύσκολα, και άλλο με 0-5. Και λες ότι στεναχωρήθηκες. Μα τι έκανες πριν, τι δίδασκες όλη τη βδομάδα, πώς έστησες την ομάδα σου να παίξει τον Ολυμπιακό τόσο ανοικτά.

Πάμε τώρα στον ΠΑΟΚ. Ενώ τα χώνω σε προπονητές, όμως θα θυμάστε οι παλιοί αναγνώστες πόσο μου άρεσε ο Λουτσέσκου στην Ξάνθη. Μέχρι και μία ολόκληρη στήλη του είχα αφιερώσει με τίτλο “κοιμούνται οι μεγάλες ομάδες και δεν βλέπουν να πάρουν τον Λουτσέσκου από την Ξάνθη”! Και τι νομίζετε, δεν κοιμόταν και ο ΠΑΟΚ; Έναν γιουγκοσλάβο είχε πάει να πάρει, του έκανε την προετοιμασία το καλοκαίρι, σερνόταν στα φιλικά, τον κατέστρεψε και πήγε αναγκαστικά στον Λουτσέσκου ως λύση ανάγκης. Εγώ τα είχα πει πολύ πιο πριν. Ένα 4-4-2 σφικτό, που πρόσεχε την άμυνά του και το ίδιο κάνει και στον ΠΑΟΚ.

Δεν παίζει μπάλα ο ΠΑΟΚ λένε. Ναι, αλλά νικάει όλα τα ματς. Και παίρνει πρωτάθλημα μετά από… 200 χρόνια. Δεν είναι επιτυχία αυτό για τον προπονητή; Και Κύπελλο πήρε και πάει να πάρει κι άλλο Κύπελλο. Δηλαδή αν δεν είναι πετυχημένος προπονητής αυτός, ποιος είναι στις τόσες δεκαετίες που βλέπουμε τον ΠΑΟΚ;

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη την ομάδα του για να χτυπήσει το πρωτάθλημα του χρόνου. Δεν μένει ο Μαρινάκης άλλο χωρίς τίτλο, ξεχάστε το. Έχει έτοιμη και στρωμένη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Μια σεντερφοράρα θα φέρει και μια στοπεράρα, και έναν ακόμα γκολτζή εξτρέμ, και θα είναι ο Ολυμπιακός αχτύπητος.

Σε ό,τι αφορά τον Πόνσε, δεν με ενδιαφέρει κανείς παίκτης της ΑΕΚ. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα κανένας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει σεντερφοράρα που θα πληρωθεί. Αυτοί είναι καλοί για την ΑΕΚ. Όπως ο Ινσούα είναι καλός για τον Παναθηναϊκό. Καλός μπακ, δεν λέω. Αλλά έχεις στον Ολυμπιακό τον Κούτρη και τον Τσιμίκα. Έχεις από την άλλη τον Ομάρ που είναι παικταράς. Έχει καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός. 2-3 δυνατές μεταγραφές θέλει να κάνουν τη διαφορά σε θέσεις που του στοίχισαν φέτος”.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments