Αθλητισμός

Έντιν Τζέκο: Έτοιμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ

Έντιν Τζέκο: Έτοιμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ
Ο Έντιν Τζέκο φέρεται να έχει συμφωνήσει με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για την επιστροφή του στην Αγγλία το καλοκαίρι.

Ο Έντιν Τζέκο αποτελεί έναν από τους καλύτερους σέντερ φορ στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία με την φανέλα της Ρόμα.

Μπορεί να αποτελεί σταθερά τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, αλλά οι “τζιανλορόσι” έχουν πάρει την απόφαση να ανανεώσουν το ρόστερ τους.

Ο Βόσνιος δεν περνάει την πρώτη νιότη του καθώς έχει μπει στο 33ο έτος της ηλικίας του. Ο ίδιος γνωρίζει ότι το κλίμα στην Ρώμη δεν τον σηκώνει και επιθυμεί να αποχωρήσει.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό βρέθηκε μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Κίνα, ωστόσο το “deal” χάλασε την τελευταία στιγμή. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Τζέκο που μετράει μέρες.

Το γεγονός πως ένας τόσο ικανός επιθετικός είναι διαθέσιμος για μεταγραφή δεν περνάει απαρατήρητο. Πόσο μάλλον όταν το συμβόλαιο του τελειώνει το 2020.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρόμα θα έχει μικρότερες οικονομικές απαιτήσεις υπό τον φόβο να τον χάσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Έντιν Τζέκο: Επιστροφή στην Αγγλία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 33χρονος έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός είναι η Γουέστ Χαμ που έψαχνε μια ποιοτική λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Τα ποσά που θα δαπανηθούν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο η μεταγραφή δύσκολα θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Έντιν Τζέκο έχει αγωνιστεί ξανά στην Αγγλία όταν για πέντε χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας δυο φορές την Πρέμιερ Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments