Αθλητισμός

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Παράπονα για τον Τζοβάρα

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Παράπονα για τον Τζοβάρα
Στο χθεσινό Παναιτωλικός - Ολυμπιακός οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα, αλλά είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση του διαιτητή.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησαν με 5-0 του Παναιτωλικού, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ, σε ένα ματς που έδειξε διάθεση να το… καθαρίσει από πολύ νωρίς.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση της διαιτησίας, που ήταν εχθρική για ακόμα μία φορά. Συγκεκριμένα, τα είχαν με τον διαιτητή Τζοβάρα και τον βοηθό Απτόσογλου.

Στον Φθιωτό ρέφερι “χρέωναν” ότι χάρισε κάρτες στους γηπεδούχους κι επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι τους, ενώ στον Αθηναίο επόπτη το οφ σάιντ που σήκωσε σε τετ α τετ του καλυπτόμενου Ελαμπντελαουί.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Τα γκολ της συνάντησης

Στο 9′ ο Μασούρας έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στα δεξιά στον Ποντένσε σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού, εκείνος μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Χασάν, εκείνος έκανε την κεφαλιά πάσα για τον Μασούρα, ο οποίος πρώτα έκανε την προβολή με το δεξί και στη συνέχεια με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 0-1.

Στο 50′, πολύ ωραίο γύρισμα του Φορτούνη μετά τη μπαλιά του Ποντένσε, ο Χασάν έγινε ο τελικός αποδέκτης, πλάσαρε ιδανικά με το δεξί τον Κυριακίδη και έγραψε το 0-2 για τον Ολυμπιακό.

Στο 61′ ο Φορτούνης έκανε κόρνερ με πάσα στον Ποντένσε, ο Τρικαλινός πήρε πάλι τη μπάλα, σέντραρε από τα αριστερά, βρήκε το κεφάλι του Γκιλιέρμε και ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-3.

Στο 70′ και ο πάλι  Φορτούνης βρήκε στα δεξιά τον Ομάρ, εκείνος έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Ντίας, ο Κυριακίδης απέκρουσε και ο Καμαρά από κοντά έγραψε το 0-4.

Στο 78′ ο Ομάρ συνεργάστηκε με τον Ντίας με τον πρώτο να σημειώνει το τελικό 0 -5.

ΣΚΟΡΕΡ: 9΄Μασούρας 0-1, 50΄ Χασάν 0-2, 61΄Γκιγιέρμε 0-3, 70΄Καμαρά 0-4, 78΄Ελαμπντελαουί 0-5

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΚΑΡΤΕΣ: 56΄Μάζουρεκ, 66΄Μαρινάκης

  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης (38΄Μαρινάκης), Μαλής, Αμαράλ, Τσιγγάρας, Λουσέρο (53΄Μπαΐροβιτς), Μάρκος Πάουλο, Μάνα, Ντίας (69΄Ντουάρτε), Μάζουρεκ
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (66΄Καμαρά), Φορτούνης, Μασούρας (60’ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71΄Σολδάνο)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments