Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: “Φαρμάκι” Καμμένου για ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ευρωεκλογές 2019: “Φαρμάκι” Καμμένου για ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Ο Πάνος Καμμένος σχολιάζει τις επιλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τις Ευρωεκλογές 2019.

Με καυστικό τρόπο ο Πάνος Καμμένος στο Twitter κάνει το δικό του σχόλιο για τα πρόσωπα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που θα “ριχτούν” στη μάχη για τις Ευρωεκλογές 2019.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτίθεται στην πρώην βουλευτή του κόμματός του Έλενα Κουντουρά και τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη, οι οποίοι προστέθηκαν στη λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος αποκάλεσε τους Κουντουρά-Δανέλλη «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας». “Φαρμάκι”  έσταξε και για τους Πέτρο Τατσόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό, για τους οποίους αναφέρει πως είναι «πολιτικοί συνοδοί», αλλά όχι πολυτελείας.

Στο “τιτίβισμά” του ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης γράφει χαρακτηριστικά:

«Εχθές όπως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο Σύριζα και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές -αποστάτες «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας». ΥΓ. Τατσόπουλος και Ψαρριανός της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας».

  • Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο twitter:
  • Γιώργος Αμυράς: Παραιτήθηκε από βουλευτής – Παραδίδει την έδρα του στο Ποτάμι

Να αναφέρουμε επίσης, ότι νωρίτερα την παραίτησή του από το αξίωμα του βουλευτή της Β’ Περιφέρειας Αθηνών υπέβαλε στον πρόεδρο της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Αμυράς.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, επιβεβαιώνει ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, αλλά δεν αναφέρει με ποιο κόμμα. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό το κόμμα αυτό θα είναι η Νέα Δημοκρατία.

Στο κείμενό του, ο Γιώργος Αμυράς αναφέρει ότι παραιτείται από βουλευτής γιατί δεν θέλει να κάνει χρήση της «ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά». Την έδρα του, την παραδίδει στο Ποτάμι, το κόμμα με το οποίο εξελέγη τον Ιανουάριο του 2015.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αμυρά

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


«Μετά από μια έντονη και δραστήρια κοινοβουλευτική θητεία υπέβαλα σήμερα το πρωί την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Πιστός στα όσα είχα δεσμευθεί και εν όψει υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς ευρωεκλογές, αποφάσισα να μην κάνω χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο Σύριζα καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή. Παραδίδω την έδρα μου στο Ποτάμι με το οποίο είχα πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015.

Φυσικά θα συνεχίσω να είμαι στις επάλξεις και σύντομα θα σας ενημερώσω για τα επόμενα».

Τη θέση του κ. Αμυρά στη Βουλή καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Β΄Αθηνών, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments