Άποψη

Αλέφαντος: Σιγά μην πάρουν Champions League, παίζουν σαν ελληνική ομάδα

Αλέφαντος: Σιγά μην πάρουν Champions League, παίζουν σαν ελληνική ομάδα
Ο Νίκος Αλέφαντος είδε όλα τα ματς του Champions League και σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τι του άρεσε, τι δε θα έκανε και τι λάθος έκαναν οι προπονητές.

Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει και σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr όλα όσα είδε στο Champions League το διήμερο που πέρασε.

Πάμε να σχολιάσω τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Άγιαξ- Γιουβέντους 1-1, κάπως δίκαιο το αποτέλεσμα, Γιουβέντους φαβορί για να περάσει, γιατί παίζει στην έδρα της, έχει το 1-1 και είναι πονηροί στην άμυνα οι Ιταλοί, δεν είναι σαν την Ρεάλ την ξεχαρβαλωμένη που πήγε ο Άγιαξ κι έκανε παρέλαση. Επίσης έχει τον Ρονάλντο η Γιουβέντους που παρά τον τραυματισμό του και την ηλικία του, τον είδα ορεξάτο και μέχρι τη ρεβάνς θα είναι ακόμα καλύτερα.

Όμως πολύ καλή ομάδα έδειξε πάλι ότι είναι ο Άγιαξ. Δεν έχει τους παικταράδες του παρελθόντος, αλλά είναι όλοι του 7-8, ξέρουν μπάλα, είναι γρήγοροι, τρέχουν, κόβουν, είναι ομάδα. Κανείς από αυτούς δεν πρόκειται να βγει νέος Κρόιφ, νέος Νέσκες και τέτοια θηρία που βλέπαμε τη δεκαετία του ’70. Αλλά μου αρέσουν. Τον Άγιαξ δεν τον ξεγράφω για τη ρεβάνς, θα γίνει σφαγή.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μπαρτσελόνα, εγώ τα έχω πει για τον Σόλσκιερ, αλλά δεν φταίει μόνο αυτός, έχει μέτριους παίκτες κατά τη γνώμη μου η Γιουνάιτεντ. Παίκτες του 7, του 6. Δεν μπορούν απέναντι στον Μέσι ο οποίος είναι όλα τα λεφτά, αυτός οδηγεί την Μπαρτσελόνα και χωρίς αυτόν η Μπαρτσελόνα γίνεται μία απλή ομάδα.


Αλέφαντος: Δεν μένει ο Μαρινάκης άλλο έτσι, ξεχάστε το


Ο Πογκμπά έχει φάει το κράξιμο του αιώνα από εμένα, μην λέω τα ίδια, παίκτης με τόσο ψηλά πόδια και τέτοιο κορμί δεν είναι για να παίζει σε αυτή τη θέση, δεν τον θεώρησα μεγάλο παίκτη ποτέ. Θα περάσει η Μπαρτσελόνα αν είναι καλά ο Μέσι. Το 0-1 την κάνει το απόλυτο φαβορί. Αρκεί να παίξει ο Μέσι.

Λίβερπουλ- Πόρτο 2-0, πολύ καλύτερη ομάδα η Λίβερπουλ, διαφορά μεγάλη. Πιο ποιοτικοί παίκτες, γρήγοροι, ντρίμπλες, ο Σαλάχ είναι και ομαδικός, δεν είναι βεντέτα, αλλά θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να φτάσει να γίνει ο Νο1 στην Ευρώπη.

Η Πόρτο μου θυμίζει ελληνική ομάδα! Λες και βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο με τόσους πορτογάλους προπονητές που ήρθαν στην Ελλάδα.

Όταν χάσει τη μπάλα η Λίβερπουλ δεν μαζεύεται στο κέντρο όπως άλλες ομάδες, δεν σε αφήνει σε ησυχία! Πιέζει και τα μπακ και τα στόπερ να σου την ξαναπάρει τη μπάλα. Δεν σε αφήνει να οργανωθείς, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει. Και οι μπροστινοί, όλοι, ορμάνε στη μπάλα.

Τότεναμ- Σίτι 1-0, πόσες φορές έχω πει οτι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο του Γκουαρντιόλα. Είναι βαρετό. Πολλές πάσες, πολλή κατοχή. Και τι κάνει στην Ευρώπη η Σίτι τόσα χρόνια. Όπως και στη Μπάγερν απέτυχε. Αλέφαντο να ακούτε. Δεν είναι το μέλλον αυτό στο ποδόσφαιρο. Το θεωρώ ανόητο ποδόσφαιρο. Με τραυματία τον Κέιν η Τότεναμ, και όμως ήταν καλύτερη, γρήγορη, μάρκαραν, πρέσαραν, φάνηκε καλύτερη ομάδα. Ο Ποκετίνο κάνει καλή δουλειά εκεί. Βέβαια τα πάντα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς διότι είναι πολύ μεγάλη για την Τότεναμ η απώλεια του Κέιν.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments