Αθλητισμός

Champions League: Ισοπαλία στην Ολλανδία – Προβάδισμα για Μπαρτσελόνα

Champions League: Ισοπαλία στην Ολλανδία – Προβάδισμα για Μπαρτσελόνα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία - Ισοπαλία 1-1 για Άγιαξ και Γιουβέντους

Δύο καταπληκτικά γκολ από Ρονάλντο και Νέρες στην Ολλανδία και ένα αυτογκόλ του Σο στην Αγγλία έκριναν τους δύο πρώτους προημιτελικούς του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα και του Αγιαξ με τη Γιουβέντους.

Οι Καταλανοί του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησαν 1-0 στο Ολντ Τράφορντ αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τον ημιτελικό, ενώ ο Αίαντας και οι Μπινκονέρι μετά το 1-1 στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Τορίνο.

Στη σκιά των σοβαρών επεισοδίων πριν από τη σέντρα του αγώνα στο Άμστερνταμ, που είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 120 οπαδών της Γιουβέντους, εντός γηπέδου η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, ενώ και το ποδόσφαιρο που παίχθηκε από τις δυο ομάδες ήταν υψηλού επιπέδου.

Ο Αγιαξ έχοντας τον νεανικό ενθουσιασμό του και τη δύναμη της έδρας μπήκε στο παιχνίδι με κεκτημένη ταχύτητα ασκώντας πίεση στη Γιουβέντους που όμως ανταποκρίθηκε δίχως να δεχτεί γκολ. Και χτύπησε λίγο προτού κλείσει το α’ ημίχρονο.

Στο 45′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το παιχνίδι προς τα δεξιά, ο Κανσέλο είδε την κάθετη κίνηση του Πορτογάλου σουπερστάρ, ο οποίος είχε ήδη αφήσει αρκετά μέτρα πίσω του τον Μπλιντ που μάταια τον κυνηγούσε. Ο Κριστιάνο με μια εντυπωσιακή εναέρια κεφαλιά έγραψε το 0-1 υπενθυμίζοντας ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα ματς. Αυτό ήταν το 41ο γκολ που πετυχαίνει σε προημιτελικό, ημιτελικό ή τελικό του Champions League και το 24ο σε 21 παρουσίες σε προημιτελικούς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments