Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Σερρών του συνδυασμού του παρουσίασε ο Χρήστος Γιαννούλης

Δημοτικές εκλογές 2019: Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Σερρών του συνδυασμού του παρουσίασε ο Χρήστος Γιαννούλης
Δημοτικές εκλογές 2019: Τους έντεκα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον συνδυασμό του "Κοιτάμε Μπροστά" παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Δημοτικές εκλογές 2019: Τους έντεκα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον συνδυασμό του “Κοιτάμε Μπροστά” παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Σε δηλώσεις του επισήμανε ότι ο συνδυασμός του δεν προσπαθεί να αποτελέσει μια ακόμα αυτοδιοικητική πρωτοβουλία αλλά να καταθέσει ένα υπόδειγμα ανάπτυξης και προκοπής, ταυτόχρονα με ένα πρότυπο για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται οι άνθρωποι, έτσι ώστε η Δημοκρατία και η Πολιτική να ανακτήσουν και πάλι την μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών.

“Θα μπορούσα να μιλάω επί ώρες για το τι δεν έχει γίνει στις Σέρρες, για το οδικό δίκτυο, για την αντιπλημμυρική προστασία, για τα οικοσυστήματα τα οποία παρακμάζουν και δεν αποτελούν στοιχείο ανάπτυξης” είπε.

Τόνισε ωστόσο ότι η ευθύνη του συνδυασμού του απέναντι στις επόμενες γενιές είναι να καταθέσει ένα σχέδιο παραγωγικής δραστηριότητας, ανάπτυξης και δράσεων, που θα διαμορφώσουν μια Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία ο καθένας θα νιώθει περήφανος να ζει.

Κεντρική Μακεδονία: Υποψήφιος ο Χρήστος Γιαννούλης – Μετά από πρόταση του Αλέξη Τσίπρα

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης, έπειτα από πρόταση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

«Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία» σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

*Φωτογραφίες facebook/ twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments