Lifestyle

Αθηναΐς Νέγκα: Τι είπε για την διαφορά ηλικίας με τον άντρα της (vid)

Αθηναΐς Νέγκα: Τι είπε για την διαφορά ηλικίας με τον άντρα της (vid)
Η Αθηναΐς Νέγκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα" και παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι ένας άνθρωπος που δεν δίνει τόσο συχνά συνεντεύξεις. Όταν το κάνει έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ” Μετά τα Μεσάνυχτα”. Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της όταν ήταν μόλις 7 ετών. Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για την τραυματική εμπειρία του να βλέπει την κηδεία του πατέρα της να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια.

View this post on Instagram

Φοράω τα καλά μου γιατί είναι βραδιά όσκαρ κ σε λίγο θα μιλήσουμε γι αυτά .#otetv #oscars

A post shared by @ athinaisnega on

“Θυμάμαι στιγμές με τον πατέρα μου. Εγώ πήγα σχολείο, με διάβαζε ο μπαμπάς μου, με έμαθε να διαβάζω. Μέχρι τα 7 περίπου πιστεύεις ότι ο μπαμπάς σου είναι Σούπερμαν, πιστεύεις ότι είναι άτρωτος, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει ακόμα. Το πιο βαρύ κομμάτι στο δικό μου πένθος είναι ότι είναι κάτι που οι άλλοι ήξεραν. Ήταν θέμα συζήτησης, με έδειχναν με το δάχτυλο και καταλάβαινα ότι έλεγαν για το πένθος μου.

Είναι πολύ τραυματικό, εγώ το είδα αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων. Είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, είναι πολύ άγρια, πολύ άσχημη… Ότι είμαι στη ζωή είμαι εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου. Είναι μια μαυρίλα και μια μπάλα γύρω από το από το πόδι σου που σε τραβάει στον πάτο. Είναι όμως και μια ελευθερία που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου”, ήταν τα λόγια της.

Πηγή βίντεο zappit

Αθηναΐς Νέγκα: “Έψαχνα μικρότερο άντρα”

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στον γάμο της. Παραδέχτηκε το γεγονός πως έψαχνε έναν μικρό σε ηλικία άντρα. Αυτό γιατί όταν ήταν σε σχέση με άτομα της ίδια ηλικίας να πιέζει τον εαυτό της.

Οι πρώην σύντροφοι που ήταν κοντά στην ηλικία της είχαν παιδιά και εκείνη έπρεπε να πάρει τον ρόλο της μητριάς. Κάτι τέτοιο την έκανε να θέλει να φύγει μακριά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments