Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού (vid)

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού (vid)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.

Πως αντιδρά ο Πέτρος Κωστόπουλος στο άκουσμα της είδησης για τον γάμο της πρώην γυναίκας του, της Τζένη Μπαλατσινού;

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται και η είδηση του γάμου τους έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας το τελευταίο 24ωρο. Το πρώην μοντέλο και ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα χωριστά.

Πριν από μερικούς μήνες, όμως, συναντήθηκαν ξανά. Τα αισθήματά τους δεν είχαν χαθεί και η επανασύνδεση ήταν μια μάλλον φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Φωτογραφία NDPphotos


Ήξεραν ότι πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί, το επόμενο βήμα στη σχέση τους, θα έπρεπε να είναι το «κάτι παραπάνω».

Κι έτσι έγινε. Πριν από μερικές μέρες πήραν την απόφαση να παντρευτούν, με τον γάμο τους να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2019, σε ενορία της Αθήνας.

Το πρωί της Πέμπτης (11/4/19), στον αέρα της εκπομπής “Happy Day”, ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν του τηλεφώνησε για να αποσπάσει μια δήλωσή του σχετικά με τον γάμο της πρώην συζύγου του. «Μόλις του είπα ποιος είμαι μου είπε:

«Και τι θέλεις;»… Όταν τον ρώτησα για για τον γάμο της Τζένης μου είπε: «Δεν πάτε καλά ρε. Please, please», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments