Lifestyle

Γιώργος Παρτσαλάκης: “Η Κωνσταντίνα μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς”

Γιώργος Παρτσαλάκης: “Η Κωνσταντίνα μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς”
Συγκλονίζει ο Γιώργος Παρτσαλάκης για το χαμό της βαφτιστήρας του.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ», ωστόσο χθες (10/4/19) κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία πολύ δυσάρεστη είδηση για την οικογένειά του και τα συγγενικά του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός αποχαιρέτισε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα την 24χρονη βαφτιστήρα του που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης έγραψε χαρακτηριστικά: “Καλό ταξίδι άγγελε μου! Αυτό το αστεράκι πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια το βάφτισα και έφυγε ξαφνικά σε όσους από εσάς έδωσα μια στιγμή χαράς κάντε Μια ευχή”.

  • Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram:
  • Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στο “Πρωινό” για την αγαπημένη του βαφτιστήρα.

Συγκεκριμένα είπε: «Είχα βαφτίσει ένα κορίτσι, την Κωνσταντίνα μου, και έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 25 της. Δεν υπάρχει κάτι πιο συγκλονιστικό για να σε διαλύσει. Γι’ αυτό, την υγειά μας να έχουμε και να πάνε όλα καλά».

Ποιος είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και είναι ηθοποιός απόφοιτος του 1973 της δραματικής σχολής του Πέλλου Κατσέλη.

Η πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής ήταν στον Οιδίποδα Τύραννο στο Κλασικό Θέατρο Ρόδου.

Φωτογραφία NDPphotos.gr


Έπειτα συνεργάστηκε με την Εταιρεία Θεάτρου Κρήτης, τη Θεατρική Διαδρομή, το Εθνικό και το Ελεύθερο Θέατρο. Ακόμα, ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές.

Από την τηλεόραση, αξέχαστοι θα μείνουν σίγουρα οι ρόλοι του στις σειρές «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» του ΑΝΤ1 και «Θα σε δω στο πλοίο» του Alpha.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments