Αυτοκίνητο

Toyota: Μοιράζεται την τεχνογνωσία της στην υβριδική τεχνολογία με άλλες εταιρίες

Toyota: Μοιράζεται την τεχνογνωσία της στην υβριδική τεχνολογία με άλλες εταιρίες
Toyota: Πάνω από 50 εταιρείες έδειξαν ενδιαφέρον να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ηλεκτροκινητήρες EV και μονάδες ελέγχου ισχύος.

Η Toyota αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη των υβριδικών συστημάτων κίνησης των αυτοκινήτων και να δώσει την ευκαιρία σε άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων να δημιουργήσουν τη δική τους γκάμα οικολογικών μοντέλων.

Ο Σιγκέκι Τεράσι, επικεφαλής του τομέα ηλεκτρικών οχημάτων της Toyota, δήλωσε ότι «η ιαπωνική μάρκα έχει ενημερωθεί από πολλές εταιρείες για το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν στη νέα τεχνολογία».

Ειδικότερα, πάνω από 50 εταιρείες έδειξαν ενδιαφέρον να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ηλεκτροκινητήρες EV και μονάδες ελέγχου ισχύος.

Επίσης, τόνισε ότι η ιαπωνική μάρκα στοχεύει στη χρήση των νέων εταιρικών σχέσεων για να μείωση κατά το ήμισυ τις δαπάνες που απαιτούνται για την παραγωγή ηλεκτρικών και υβριδικών εξαρτημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Κίνα και στην Ιαπωνία.

«Ο εφοδιασμός των ανταγωνιστών μας με νέα τεχνολογία θα διευρύνει σημαντικά την κλίμακα παραγωγής για εξοπλισμό, όπως μονάδες ελέγχου ισχύος και ηλεκτρικούς κινητήρες που χρησιμοποιούνται σε υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα καθώς και σε αυτοκίνητα κυψελών καυσίμου», ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments