Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε περιοχές της Αττικής την Κυριακή

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε περιοχές της Αττικής την Κυριακή
ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού λόγω θραύσης σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.

ΕΥΔΑΠ: Αρκετές ώρες χωρίς νερό θα μείνουν οι κάτοικοι του Παγκρατίου την Κυριακή.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ θα υπάρξει διακοπή νερού στο Παγκράτι από το απόγευμα της Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «λόγω θραύσης σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στην περιοχή του Παγκρατίου του Δήμου Αθηναίων».

Και συγκεκριμένα:

  • στον Προφήτη Ηλία,
  • Μετς
  • ΟΤΕ
  • Άλσος Παγκρατίου
  • μεταξύ των οδών Ιέρωνος – Αστυδάμαντος – Εργοτίμου και Φορμίωνος.

Οι διακοπές νερού θα διαρκέσουν από τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου έως τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου.

Η ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Μάθετε πώς να ελέγχετε αν έχετε πιθανή διαρροή

Στο νέο βίντεο της ΕΥΔΑΠ με τίτλο «Μάθετε πώς…να ελέγχετε αν έχετε πιθανή διαρροή» μας δίνονται απλές οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποια διαρροή στο ακίνητό μας.

Έχοντας πλέον εξοικειωθεί με το πώς να βρίσκουμε και να διαβάζουμε τον υδρομετρητή μας μέσα από τα προηγούμενα δύο βίντεο της ενότητας, τώρα μαθαίνουμε πώς να εντοπίσουμε κάποια πιθανή διαρροή χρησιμοποιώντας τις ενδείξεις του υδρομετρητή μας αλλά και την εικόνα της υδραυλικής εγκατάστασης μέσα στο φρεάτιο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, μαθαίνουμε επιπλέον σημαντικές πληροφορίες όπως τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε αν διαπιστώσουμε την ύπαρξη διαρροής, σε ποια περίπτωση είναι αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ να την εντοπίσει και να την επισκευάσει και τέλος, σε ποια περίπτωση ο εντοπισμός και η επισκευή της είναι ευθύνη του πελάτη.