Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σπανούλης και Φορτούνης το έριξαν στα χαρτιά

Ολυμπιακός: Σπανούλης και Φορτούνης το έριξαν στα χαρτιά
Οι αρχηγοί του μπασκετικού και ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού κάνουν αρκετή παρέα.

Μπορεί ο Βασίλη Σπανούλη να είσαι τραυματίας και να έχει τεθεί νοκ άουτ από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά δεν χάνει το κέφι του.

Αντίθετα τώρα, ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού έχει περισσότερο χρόνο για να κάνει παρέα με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος των “ερυθρόλευκων”

Ο Κώστας Φορτούνης επισκέφτηκε το βράδυ της Παρασκευής τον “Kill Bill” και το έριξαν στα χαρτιά, δείχνοντας ότι οι αρχηγοί των δύο τμημάτων έχουν καλή χημεία μεταξύ τους.

Ολυμπιακός: Μόνο τα τυπικά για την ανανέωση Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση και έχει ξεκινήσει το χτίσιμο του για τη νέα σεζόν. Οι στόχοι των «ερυθρόλευκων» είναι δύο.

Η επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος. Πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταγραφική προσθήκη, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ξέρει τι θα γίνει με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός της ομάδας πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με 15 γκολ και 15 ασίστ σε σύνολο 39 εμφανίσεων. Όλα αυτά στην εξαιρετική ηλικία των 26 ετών. Αυτές οι εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Η επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει για πάντα τον καλύτερο του παίκτη. Το ίδιο ισχύει και για την πλευρά του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Oι δυο πλευρές έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές και το κλίμα ήταν θετικό. Όπως όλα δείχνουν 0 Κώστας Φορτούνης θα βάλει την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments