Αθλητισμός

Μαυροπάνος: Φανέλα βασικού στο ματς με τη Γουότφορντ (pic)

Μαυροπάνος: Φανέλα βασικού στο ματς με τη Γουότφορντ (pic)
Στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ για το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουότφορντ είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ζει το όνειρό του στην Αγγλία, αφού είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο ως βασικός με την Άρσεναλ στη φετινή Premier League.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός των «κανονιέρηδων» είναι στην ενδεκάδα για το εκτός έδρας με τη Γουότφορντ, δίπλα στον Λοράν Κοσιελνί, σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, αφού η Άρσεναλ δίνει τη δική της μάχη για να “κλειδώσει” την τέταρτη θέση.

Να αναφέρουμε σ’ αυτό το σημείο ότι ο 21χρονος έχει αγωνιστεί μόλις 11 λεπτά στη φετινή Premier, στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στις 3 Φεβρουαρίου.

Μαυροπάνος: Από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Άρσεναλ

O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έκανε τα πρώτα του βήματα στις υποδομές του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2016 δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στον ΠΑΣ. Αρχικά έπαιζε με την ομάδα Κ-20.

Τη σεζόν 2016-17 έκανε δύο εμφανίσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, ενώ επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε στον αγώνα κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. Στο πρωτάθλημα του 2017-18 ήταν από τους βασικούς παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού αγωνίστηκε στα 14 από τα 15 παιχνίδια και σκόραρε 3 γκολ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρξει ενδιαφέρον από τις ομάδες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Όμως ο νεαρός αμυντικός, αποφάσισε να κάνει νωρίς το άλμα στην καριέρα του. Άφησε πίσω του τους μεγάλους της Super League και υπέγραψε στην Άρσεναλ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, το ποσό της μεταγραφής έφθασε στα 2,1 εκ. ευρώ. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα στις 29 Απριλίου 2018, στον αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρότι η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-1, ο Μαυροπάνος απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια για την παρουσία του στον αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments