Διεθνή

BTS: Κατέρριψαν το ρεκόρ των BLACKPINK με το βίντεο “Boy With Luv”

BTS: Κατέρριψαν το ρεκόρ των BLACKPINK με το βίντεο “Boy With Luv”
BTS: Το ρεκόρ των BLACKPINK κράτησε μόλις μία εβδομάδα.

Οι σταρ της K-pop, BTS συνεχίζουν να καταγράφουν σπουδαίες νίκες στα social media και το τελευταίο επίτευγμα τους είναι εξωπραγματικό.

Η K-Pop φαίνεται πως δεν είναι μια τάση που ήρθε για να περάσει, αλλά μάλλον δημιουργεί βάσεις για να μείνει και να… σπάει και ρεκόρ.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το βίντεο για το τραγούδι «Boy With Luv», η συνεργασία του νοτιοκορεατικού boy band με την Αμερικανίδα Halsey, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα πάνω από 78 εκατομμύρια views στο YouTube εντός 24 ωρών.

Οι BTS κατέρριψαν το ρεκόρ που κατέκτησαν μόλις μία εβδομάδα πριν με το «Kill This Love» οι BLACKPINK, γυναικείο συγκρότημα της K-pop που συγκέντρωσε 56,7 εκατομμύρια views τις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του βίντεο.

Ένα άλλο εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο είναι ότι οι BTS κατάφεραν να έχουν 2 εκατομμύρια σχόλια από τη στιγμή που αναρτήθηκε το βίντεο του «Boy With Luv».

Το «Kill This Love», του K-Pop συγκροτήματος «Blackpink» είχε φτάσει τις 56,7 εκατ. προβολές μέσα σε μόλις 24 ώρες, ενώ άγγιξε τις 100 εκατ. προβολές σε σύνολο τριών ημερών.

Το κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 4 Απριλίου και ήδη μετρά κοντά στις 200 εκατ. προβολές.

Το «Kill This Love» ήταν το πρώτο video clip που έφτασε σε αυτό το νούμερο προβολών τόσο σύντομα, πριν κυκλοφορήσει το «Boy With Luv» των BTS.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments