Άποψη

Αλέφαντος: Αυτός ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι μόνο λόγια. Τρίχες!

Αλέφαντος: Αυτός ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι μόνο λόγια. Τρίχες!
Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει με άγριες διαθέσεις και μέσω του blog του στο pagenews.gr κατακεραυνώνει κόσμο και κοσμάκη.

Ο Νίκος Αλέφαντος για άλλη μια φορά δεν μασάει τα λόγια του. Μέσα από το blog του στο pagenews.gr σχολιάζει τις χθεσινές (16/4) αναμετρήσεις του Uefa Champions League, ενώ αποθεώνει τον Λιονέλ Μέσι, “τοποθετώντας” τον δίπλα στον Πελέ.

Τρομερός ο Άγιαξ, το φοβόμουν αυτό το ματς για τη Γιουβέντους, όπως είπα όλοι οι παίκτες του Άγιαξ είναι του 8, ταχύτατοι, το είχαν δείξει απο το πρώτο ματς με τη Γιουβέντους, το είχαν δείξει και στη Μαδρίτη. Όχι απλώς με ταχύτητα, αλλά και με αντοχή στην ταχύτητα! Ακατάπαυστοι! Μπρος και πίσω. Με φοβερές επαναφορές και αλληλοκαλύψεις, γύριζαν και έκλειναν τους χώρους.

Έχουν μάθει σωστά εκεί το ποδόσφαιρο από μικρά παιδιά. Δεν βλέπω κάποιον που ατομικά θα γίνει ο μεγάλος παίκτης που θα αφήσει εποχή, όπως ήταν οι Ολλανδοί τη δεκαετία του ’70, αλλά είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Δικαίως μπαίνουν στα ημιτελικά.

Στο άλλο ματς, όπως τα λέγαμε, δεν είναι παίκτες για Μάντσεστερ αυτοί. Είναι παίκτες του 6 και του 7. Ήμουν σίγουρος ότι ο Μέσι θα τους κατάπινε. Για πρωϊνό τους έχει ο Μέσι.

Τρομερός ο Μέσι. Αν είναι υγιής, η Μπαρτσελόνα θα το σηκώσει.

Τρομερά γκολ βάζει ο άνθρωπος. Τον τοποθετώ δίπλα στον Πελέ. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο μακράν μετά την εποχή του Πελέ. Ασύλληπτη διάρκεια στο κορυφαίο επίπεδο. Τον έχει αφήσει πολύ πίσω τον Μαραντόνα.

Και θα έχει άλλα τρία χρόνια μεγάλης μπάλας ο Μέσι! Όπως τον βλέπω έχει άλλα τρία χρόνια μπάλας σε τοπ επίπεδο. Διότι είναι πρότυπο αθλητή και οικογενειάρχη. Δεν κάνει σκάνδαλα, δεν κάνει κακή ζωή, δεν γυρνάει με γκόμενες, είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής.


Αλέφαντος: Σιγά μην πάρουν Champions League, παίζουν σαν ελληνική ομάδα


Είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να περπατάει για να πάρει ανάσες σε κάποια διαστήματα, αλλά όταν δει ότι υπάρχει κενός χώρος, παίρνει την ομάδα όλη στην πλάτη του. Χωρίς αυτόν η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα σαν τις άλλες.

Και έχει κάτι εκπληκτικό ο Μέσι. Εντάξει, η ντρίμπλα του, εντάξει η διείσδυσή του, αλλά το εκπληκτικό που έχει και δεν το έχω ξαναδεί σε ποδοσφαιριστή, είναι ό,τι μπορεί να στέλνει τη μπάλα όπου ακριβώς θέλει! Ψηλά και χαμηλά, η μπάλα πάει όπου ακριβώς θέλει αυτός. Μαγικό πλασέ. Τη στέλνει τηλεκατευθυνόμενη σαν πύραυλο σύγχρονης τεχνολογίας!

Για το μπάσκετ του Ολυμπιακού θέλω να πω κάτι. Ο προπονητής αυτός τρίχες! Δεν έδειξε τίποτα. Παίκτες ο Ολυμπιακός είχε καλούς. Ο προπονητής δεν βοήθησε. Πιστεύω ότι φταίει και το πρόβλημα υγείας που έχει. Τον έχει κόψει στα δύο, κουτσαίνει ο άνθρωπος. Του εύχομαι να γίνει καλά, αλλά δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό.

Ενώ ο άλλος Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε δουλειά. Ήρθε και άλλαξε τον Παναθηναϊκό. Να λέμε την αλήθεια. Ο Πιτίνο έκανε έργο. Ο Μπλατ δεν έδειξε τίποτα. Μόνο λόγια, λόγια και φιλοσοφίες. Ο Ολυμπιακός είχε προπονητές σκληρούς, Ιωαννίδη, Ίβκοβιτς, Σφαιρόπουλο, παίζανε άμυνα χωρίς φανφάρες. Σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο αν δεν παίζεις άμυνα δεν πετυχαίνεις.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments