Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Οι δύο δρόμοι για τον τραυματισμό του

Γιάννης Μπουζούκης: Οι δύο δρόμοι για τον τραυματισμό του
Ο Γιάννης Μπουζούκης, το πρόβλημα τραυματισμού και η μεταγραφή.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ταλαιπωρείται από το σύνδρομο των κοιλιακών και οφείλει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο μονοπάτια για την αποθεραπεία του, με τη «Sportday» να αναφέρει τις επιλογές αυτές.

Η μία, είναι να ακολουθήσει ειδικά θεραπευτική αγωγή, με την περίπτωση αυτή να κερδίζει πόντους, μόνο αν δουν στο «τριφύλλι», ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου έχει σημειώσει πρόοδο στις θεραπείες, αποφεύγοντας έτσι το χειρουργείο.

Η δεύτερη, ασφαλώς, είναι το νυστέρι και σε αυτή την περίπτωση, ο Μπουζούκης θα χρειαστεί να λείψει από τη δράση για περίπου 3 μήνες.

Αν προτιμηθεί αυτή η λύση, θα σημαίνει ότι θέλουν έτοιμο τον παίκτη μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.

Το σίγουρο, είναι πως το θέμα της πώλησής του δυσκολεύει με αυτό τον τρόπο, με τη διοίκηση ενδεχομένως να τον καλεί για ανανέωση συμβολαίου, με στόχο την εξέλιξη του την επόμενη χρονιά.

Ο 21χρονος άσος που ήταν μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, έχοντας 23 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του, είναι πιθανό να πάρει μία δεύτερη γνώμη από εξειδικευμένο ιατρό στο εξωτερικό, αλλά προς το παρόν ζυγίζει τα δεδομένα μαζί με την οικογένειά του στην Πρέβεζα, κατόπιν άδειας που πήρε από το «τριφύλλι».

Ως εκ τούτου, ο στόχος της επιστροφής του Μπουζούκη στη διάθεση του Γιώργου Δώνη υπολογίζεται στα μέσα Ιουλίου και δη στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments