Αθλητισμός

Matthijs De Ligt: Ο περιζήτητος αρχηγός του Άγιαξ

Matthijs De Ligt: Ο περιζήτητος αρχηγός του Άγιαξ
Ο Matthijs De Ligt στα 19 του χρόνια είναι ο αρχηγός της τρομερής φουρνιάς του Άγιαξ.

Ο Matthijs De Ligt αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα ονόματα που θα μας απασχολήσουν αρκετά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ολλανδός αποτελεί τον ηγέτη μιας εξαιρετικής φουρνιάς ποδοσφαιριστών που έχει βγάλει ο Άγιαξ. Μιας γενιάς που έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Γιατί δεν είναι μικρό πράγμα για τον Άγιαξ να αφήσει εκτός συνέχειας την Ρεάλ Μαδρίτης και μετά την Γιουβέντους. Πόσο μάλλον όταν και τις δυο φορές έγινε εκτός έδρας.

Φυσικά, ο 19χρονος στόπερ είναι ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Στο παιχνίδι με την Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ πρόκρισης για τον Άγιαξ.

Matthijs De Ligt: Έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του

Μετά την πώληση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ, όλοι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα του διεθνή στόπερ για να πάρει μεταγραφή. Η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει την επιθυμία της να τον αποκτήσει. Ωστόσο δεν παίζει μόνη της.

Το όνομα του De Ligt έχει “παίξει” για σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Η Γιουβέντους είναι πρόθυμη να δώσει αρκετά χρήματα για να τον πάρει στο Τορίνο. Ειδικότερα από την στιγμή που θέλει να ανανεώσει το κέντρο της άμυνας της.

Από κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν πρέπει να ξεγράφουμε την Μάντσεστερ Σίτι. Πάντως όποιος ενδιαφερόμενος κάνει πρόταση, αυτή θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει τον Άγιαξ να το σκεφτεί.

Δείτε το γκολ που έστειλε τον Άγιαξ στα ημιτελικά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments