Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το μέλλον του Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το μέλλον του Πιτίνο
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε αρκετά μειονεκτική θέση πριν από λίγους μήνες. Το πλασάρισμα στην οκτάδα έδειχνε να απομακρυνόταν, καθώς η ομάδα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να διατηρήσει μια σταθερή γραμμή στις ευρωπαϊκές της εμφανίσεις.

Όλα άλλαξαν με την κίνηση-ματ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχαιρετίσει τον Τσάβι Πασκουάλ και να καλωσορίσει στην Ελλάδα τον Ρικ Πιτίνο. Έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές που πέρασαν από τους πάγκους του NCAA.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Πιτίνο έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα, οδηγώντας την ομάδα στα πλέι οφ της Euroleague.

Φωτογραφία Eurokinissi


Θέλουν επέκταση

Όπως γράφει το Sportime, η επιθυμία των «πράσινων» για επέκταση της συνεργασίας με τον θρύλο του παγκοσμίου μπάσκετ, είναι δεδομένη. Έχει εκφραστεί αρκετές φορές και ποικιλοτρόπως και φυσικά είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Ο Ρικ Πιτίνο είναι ο προπονητής στον οποίο θα μπορούσε να εμπιστευτεί ο κάθε ιδιοκτήτης την ομάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοικητική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχει κάνει τις πρώτες της κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, έχει ήδη κανονιστεί μια κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου το καλοκαίρι, με προσκεκλημένα όλα τα μέλη της οικογένειας Πιτίνο.

Πουθενά όπως ο Παναθηναϊκός

Φωτογραφία Eurokinissi


Πρόκειται για προσωπική απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος με τον τρόπο αυτό θέλει να δείξει τον σεβασμό και την αγάπη προς τον Ρικ Πιτίνο και την οικογένειά του.

Και κάπως έτσι να «ζεστάνει» όλη την οικογένεια του Αμερικανού προπονητή, ώστε να αντιληφθούν δια παντός ότι δεν πρόκειται να βρει αλλού εύκολα, τέτοιο οικογενειακό κλίμα αλλά και τέτοια εμπιστοσύνη κι αγάπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments