Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα μετά τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα μετά τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια
Τι θα κάνει μετά τον τραυματισμό του αρχηγού του;

Μεγάλο πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος όπως είναι ήδη γνωστό θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο αρχηγός του Δικεφάλου ήταν από τα κομβικότερα πρόσωπα της ασπρόμαυρης ενδεκάδας με αποτέλεσμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει μπει σε σκέψεις.

Ο Πορτογάλος ήταν ο κορυφαίος της φετινής σεζόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις όταν χρειαζόταν, προκειμένου βρεθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην κορυφή.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το Sportime και συγκεκριμένα η στήλη «Agent Greek», η πορεία της αποθεραπείας του, ειδικά σε αυτή την ηλικία θα είναι αρκετά χρονοβόρα, κάτι που αλλάζει τα πάντα της ομάδας.

Επομένως, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Στήριξη στον Γιαννούλη ή δραστηριοποίηση στην αγορά για μια πιο ασφαλή επιλογή;

Τα πράγματα δείχνουν ότι ο Έλληνας μπακ θα πάρει την εμπιστοσύνη που θέλει, ενώ θα γίνει και η απαραίτητη προσθήκη προκειμένου να υπάρχουν λύσεις.

Να θυμίσουμε, πως ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ (1-1). Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος και όλοι από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πως πρόκειται για μεγάλη ζημιά.

Την επομένη, επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα, καθώς η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε έδειξε ότι είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Η στήριξη του ΠΑΟΚ ήταν άμεση από την πρώτη στιγμή, ενώ σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε και η Λάρισα, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν:

Η θεσσαλική ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μετάξύ άλλων πως «γρήγορα κοντά μας, γιατί δεν ανήκεις μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, που το ομορφαίνεις με την παρουσία σου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments