Τεχνολογία

Netflix: Ραγδαία άνοδος συνδρομητών το πρώτο τρίμηνο του 2019

Netflix: Ραγδαία άνοδος συνδρομητών το πρώτο τρίμηνο του 2019
Το Netflix συνεχίζει την ραγδαία άνοδο των συνδρομητών του μέσα στο 2019.

Το Netflix μπαίνει στις ζωές όλο και περισσότερων ανθρώπων καθημερινά. Μέσα στο 2019 η πλατφόρμα streaming είδε τα νούμερα της να παίρνουν ανοδική πορεία.

Συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους είδε τους συνδρομητές του να αυξάνονται κατά 9.6 εκατομμύρια. Από αυτούς το 1.7 προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι υπόλοιποι προέρχονται από άλλες χώρες.

Αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση για το Netflix που επενδύει πολλά εκατομμύρια το χρόνο σε νέες σειρές και ταινίες.

Netflix: Οι επενδύσεις φέρνουν συνδρομητές

Το 2018 η Αμερικανική εταιρία παραγωγής είχε ξοδέψει 12 δισ. δολάρια και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει αυτό το ποσό. Οι νέοι χρήστες σημαίνουν και περισσότερα χρήματα στο ταμείο.

Τα έσοδα του Netflix μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 ανέρχονται στα 4,52 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 3,7 δισ. δολ. στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Αντίστοιχα τα κέρδη του είναι  344,1 εκατ. δολάρια από τα 290,1 εκατ  στο αντίστοιχο περυσινό πρώτο τρίμηνο.

Όλα αυτά έρχονται σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός στο streaming αναμένεται να μεγαλώσει. Πριν λίγο καιρό η Disney ανακοίνωσε τη δημιουργία αντίστοιχης πλατφόρμας με αρκετά χαμηλότερη τιμή.

” Δεν περιμένουμε ότι αυτές οι νέοι παίκτες στην αγορά θα επηρεάσουν ουσιαστικά την δική μας ανάπτυξη. Καλωσορίζουμε τον ανταγωνισμό, από τον οποίο σίγουρα θα ωφεληθούν οι δημιουργοί περιεχομένου και οι καταναλωτές”, ήταν το σχόλιο των ανθρώπων του Nteflix.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments