Διεθνή

Καμίλα Καμπέγιο: Η κουβανομεξικανή τραγουδίστρια στο remake της ταινίας “Σταχτοπούτα”

Καμίλα Καμπέγιο: Η κουβανομεξικανή τραγουδίστρια στο remake της ταινίας “Σταχτοπούτα”
Καμίλα Καμπέγιο: Η 22χρονη θα ηχογραφήσει και το soundtrack της ταινίας.

Η τραγουδίστρια Καμίλα Καμπέγιο ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο της βήμα στον κινηματογράφο.

Η σταρ της ποπ, πρώην μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Fifth Harmony» θα πρωταγωνιστήσει σε remake της ταινίας «Σταχτοπούτα».

Η κουβανομεξικανή τραγουδίστρια όχι μόνο θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο κινηματογραφικό έργο, αλλά και θα ηχογραφήσει και το soundtrack του, όπως αναφέρει το THR.

Η 22χρονη δεν είναι το μόνο γνωστό όνομα που συνδέεται με το remake της ταινίας «Σταχτοπούτα» της Sony.

Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Τζέιμς Κόρντεν φαίνεται ότι είχε την ιδέα για μία νέα ταινία βασισμένη στο κλασικό παραμύθι.

Την τελευταία φορά που η ιστορία της Σταχτοπούτας μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη ήταν το 2015 από τη Disney με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Μέιντεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Λίλι Τζέιμς, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, σερ Ντέρεκ Τζάκομπι.

Ποια είναι η Καμίλα Καμπέγιο

Η Κάρλα Καμίλα Καμπέγιο Εστραμπάο γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1997 και είναι μεξικάνικης και κουβανικής καταγωγής τραγουδίστρια, συνθέτρια και στιχουργός.

Γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας και μετακόμισε στην ηλικία των 6 ετών μαζί με την οικογένειά της στο Μαϊάμι της Φλόριντας, όπου μεγάλωσε. Ήταν μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony από το 2012 έως τα τέλη του 2016.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα EP και δύο στούντιο άλμπουμ. Η αποχώρησή της από το συγκρότημα, ανακοινώθηκε στης 18 Δεκεμβρίου 2016. Ως καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε δύο τραγούδια τα οποία έφτασαν στα τοπ 20 του Billboard hot 100: το I know what you did last summer με τον Σoν Μέντες και το Bad Things με τον Machine Gun Kelly όσο ήταν ακόμα στο συγκρότημα. Στης 19 Μαΐου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο τραγούδι της, Crying in the club.

Το πρώτο άλμπουμ της, Camila, κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου 2018. Επίσης, συμμετείχε στο Know No Better με διάφορους διάσημους καλλιτέχνες, καθώς και στο Crown με τους Grey για την ταινία “Bright” του “Netflix”.

Τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του Crying in the club, κυκλοφόρησε ένα νέο Single με τίτλο I have questions, ενώ στις 3 Αυγούστου 2017 κυκλοφόρησε δύο καινούρια τραγούδια με τους τίτλους ονομασίες “Havana” και “Omg”, που έφτασαν μέσα σε 2 μέρες στα “top hits” τόσο στο Spotify όσο και στα charts της Billboard.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments