Αθλητισμός

Βόμβα από ομάδα της 4αδας: Έκλεψε παίκτη που ήθελαν όλοι

Βόμβα από ομάδα της 4αδας: Έκλεψε παίκτη που ήθελαν όλοι
Η ομάδα του έπεσε, ωστόσο εκείνος πήρε μεταγραφή εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

Η Super League πολλές φορές κρύβει μεταγραφικές εκπλήξεις. Ονόματα που ακούγονται για μια συγκεκριμένη ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα καταλήγουν σε ομάδες που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί.

Με τον Λεβαδειακός να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Β’ κατηγορία, πολλοί παίκτες όπως ήταν φυσικό θα αναζητούσαν την τύχη τους κάπου καλύτερα. Άλλωστε, ποιος θα ήθελε να αποχαιρετήσει τη Super League για να αγωνίζεται κάπου υποδεέστερα.

Ένα από τους παίκτες των Βοιωτών που παρά την κακή εικόνα της ομάδας κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν ο Πέτρος Γιακουμάκης, ο οποίος ανταμείφθηκε.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Ο 27χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από την ομάδα της Βοιωτίας το καλοκαίρι και άμεσα έδωσε τα χέρια με τον Ατρόμητο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ατρόμητος φέρεται να έκανε μια πολύ καλή οικονομική προσφορά στον Γιακουμάκη, με τις ετήσιες απολαβές το να φτάνουν τις 120.000 € τον χρόνο κλιμακωτά. Μια προσφορά που τον κέρδισε, καθώς μπορεί να έβρισκε και λίγο καλύτερα χρήματα αλλού, όμως η «σιγουριά» και οικονομική σταθερότητα των Κυανέρυθρων, ήταν αυτή που τον κέρδισε.

Σημειώνεται, ότι φετινή σεζόν ο Ηρακλειώτης στράικερ έχει 20 συμμετοχές, αλλά μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Ωστόσο, στο στρατόπεδο του Ατρομήτου θεωρούν ότι μπορεί να βρει ξανά τον καλό του εαυτό και να δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Συνολικά με τη φανέλα του Λεβαδειακού, την οποία φόρεσε το καλοκαίρι του 2014, μετράει συνολικά 117 συμμετοχές και 22 τέρματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments