Αθλητισμός

Champions League: Τότεναμ και Λίβερπουλ στην επόμενη φάση

Champions League: Τότεναμ και Λίβερπουλ στην επόμενη φάση
Το Champions League μας χάρισε μια ακόμα μοναδική βραδιά με πολλά τέρματα, αλλά και απότομες εναλλαγές συναισθημάτων.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πανηγύρισε η Τότεναμ με επεισοδιακό τρόπο, παρά την ήττα της από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-3, καθώς είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με σκορ 1-0. Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Λίβερπουλ, που νίκησε και στο Ντραγκάο την Πόρτο με 4-1.

Στα ημιτελικά η Τότεναμ σε ματς «ροντέο»

Μετά από έναν αγώνα που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου, η Τότεναμ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία της στα ημιτελικά του Champions League.

Οι «σπερς» ηττήθηκαν 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», αλλά χάρη στο υπέρ τους 1-0 της περασμένης Τρίτης (9/4) και τον κανονισμό των εκτός έδρας γκολ, πήραν το εισιτήριο για την τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ.

Τα γκολ για την Σίτι: 4′ Ραχίμ Στέρλινγκ, 11′ Μπερνάρντο Σίλβα, 21′ Ραχίμ Στέρλινγκ, 59′ Σέρχιο Αγουέρο

Τα γκολ της Τότεναμ: 7′ Σον, 10′ Σον, 74′ Φερνάντο Γιορέντε

Στους «τέσσερις» με sweep η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ήταν εξαρχής το φαβορί απέναντι στην Πόρτο, απέκτησε τον προσδιορισμό «ακλόνητο» μετά τη νίκη με 2-0 στο «Άνφιλντ», στον πρώτο αγώνα και, εν τέλει, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο νίκες, αφού επιβλήθηκε των Πορτογάλων και στο «σπίτι» τους, με 4-1 αυτήν τη φορά.

Στους «τέσσερις» η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, που χθες (17/4) άφησε εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

  • Πόρτο: Κασίγιας, Μιλιτάο, Μπραχίμι (81′ Μπρούνο Κόστα), Μαρεγκά, Τέλες, Ερέρα, Κόρονα (78’ Φερνάντο), Ντανίλο, Οτάβιο (46′ Σοάρες), Φελίπε, Πέπε
  • Λίβερπουλ: Άλισον, Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ, Σαλάχ, Ρόμπερτσον (71’ Χέντερσον), Οριγκί (46’ Φιρμίνο), Μάτιπ, Αλεξάντερ-Άρντολντ (66′ Γκόμεζ)

Τα γκολ της Λίβερπουλ: 26′ Σαντιό Μανέ, 65′ Μοχάμεντ Σαλάχ, 77′ Ρομπέρτο Φιρμίνο, 84′ Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Για την Πόρτο σκόραρε ο Μιλιτάο στο 69′

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments