Μedia

Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου
Survivor διαρροή: Έγινε γνωστό ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό (18/4) αγώνα επάθλου.

Survivor διαρροή: Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο αυξάνεται η πείνα στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες του reallity επιβίωσης βρίσκονται ήδη τρεις μήνες μακριά από την Ελλάδα και τις ανέσεις μιας κανονικής ζωής.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε έπαθλο φαγητού είναι σημαντικό. Σήμερα (18/4) οι δυο ομάδες θα παλέψουν για ένα λαχταριστό έπαθλο. Ποιος δεν θα ήθελε μπιφτέκια και πατάτες μετά από τόσες μέρες πείνας.

View this post on Instagram

💥Αγώνας επάθλου💥 Για ένα πολύτιμο γεύμα 🍝 τρέχουν απόψε οι δύο ομάδες, ποια θα τα καταφέρει να φάει; … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Ειδικότερα οι παίκτες της “άσπρης” ομάδας έχουν εμφανίσει μέχρι και τάσεις λιποθυμίας εξαιτίας της έλλειψης φαγητού. Μάλιστα, το έπαθλο δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με χαλάρωση σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Survivor διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει;

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα κριθεί σχετικά εύκολα. Η ομάδα που θα κερδίσει είναι η “λευκή” ομάδα με αρχηγό την Σεντά και σκορ 10-7.

Αυτές οι πληροφορίες είναι είναι 100% σωστές καθώς προέρχονται από την Τουρκία. Θυμίζουμε ότι το Survivor παίζει πρώτην στην γειτονική χώρα και στη συνέχεια έρχεται στην Ελλάδα από τον ΣΚΑΪ.

Στο ίδιο επεισόδιο οι Έλληνες παίκτες θα αγωνιστούν και στο καθιερωμένο quiz που γίνεται και στο φετινό κύκλο του reallity επιβίωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments