Αθλητισμός

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: Επεισόδιο Καμμένου – Ασημάκη μετά τον αγώνα (vid)

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: Επεισόδιο Καμμένου – Ασημάκη μετά τον αγώνα (vid)
O Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη, ωστόσο δεν έλειψαν τα ευτράπελα.

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: Ξέφυγε η κατάσταση μετά το τέλος του ημιτελικού με πρωταγωνίστριες την Αλεξία Καμμένου και την Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης απευθύνθηκε στην Ελληνίδα φουνταριστή σε έντονο ύφος. Άμεσα ο βοηθός του Χάρη Παυλίδη, Κώστας Χατζηδάκης μπήκε στη μέση και δεν έλειψαν οι αψιμαχίες.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης ήταν έξαλλη και κατηγόρησε την παλιά της παίκτρια -και νυν του Ολυμπιακού- ότι μέσα στον αγώνα της μιλούσε συνεχώς. Με το που τελείωσε η αναμέτρηση, πήγε και της ζήτησε τον λόγο. Ωστόσο, η διεθνής παίκτρια αρνήθηκε ότι απευθύνθηκε στην Καμμένου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

  • Η αναμέτρηση:

Το προσωπικό κρεσέντο της Άλκηστης Αβραμίδου «έστειλε» τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague, για τρίτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η διεθνής περιφερειακός πέτυχε και τα τέσσερα «ερυθρόλευκα» γκολ στο β΄ ημίχρονο του «εμφύλιου» ημιτελικού του final-4, στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας, και οδήγησε τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στη νίκη 8-7 επί της Βουλιαγμένης και την πρόκριση στον αυριανό (20/4, 14:15) τελικό.

Αντίπαλος της ομάδας του Χάρη Παυλίδη θα είναι η οικοδέσποινα Σαμπαντέλ, η οποία νίκησε στον άλλο ημιτελικό την ιταλική Πάντοβα με 8-5.

Φωτογραφία Eurokinissi


Από την πλευρά του, ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει λίγο νωρίτερα (12:30) την Πάντοβα στον «μικρό» τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments