Αθλητισμός

Τα 5 καλύτερα δωρεάν 5Χ5 της Αθήνας

Τα 5 καλύτερα δωρεάν 5Χ5 της Αθήνας
Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα 5Χ5 της Αθήνας που μπορεί να παίξει κάποιος δωρεάν.

Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι όλο και περισσότερες παρέες μαζεύονται στα 5Χ5 όλης της χώρας. Πλέον κάθε γειτονιά έχει το δικό της γήπεδο. Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά είναι επί πληρωμή.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποια γηπεδάκια που είναι δωρεάν και σε εξαιρετική κατάσταση. Μερικά από τα καλύτερα βρίσκονται στο κείμενο που ακολουθεί.

Κυψέλη

Το γήπεδο της Κυψέλης είναι γνωστό και ως Αλεπότρυπα. Εκτός από το μεγάλο γήπεδο, υπάρχουν και κάποια 5X5 που μαζεύουν αρκετό κόσμο. Ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα οι ομάδες είναι πολλές και τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο.

Θησείο

Μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου υπάρχει ένα γήπεδο 5Χ5 επί της οδού Αποστόλου Παύλου. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι μέσα στα 9 που χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής. Σύντομα θα ανακαινιστεί και θα πάρει νέα μορφή.

Ελληνορώσων

Αυτό το γήπεδο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Βλαχάκη και Μάργαρη. Το κεντρικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το κάνει να μαζεύει αρκετό κόσμο από την περιοχή. Αρκετά παιδιά, αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών το επιλέγουν για τους αγώνες τους.

Γουδί

Στο Γουδί δεν υπάρχουν μόνο οι εγκαταστάσεις του Ηλυσιακού. Κοντά βρίσκεται ένα δωρεάν γήπεδο που είναι σε πάρα πολύ κατάσταση και μαζεύει δεκάδες παιδιά που θέλουν να δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Αττικό Άλσος

Το Γαλάτσι είναι μια περιοχή που προσφέρει πολλές επιλογές άθλησης. Μια από αυτές είναι τα δυο γήπεδα ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην υπάρχει κάποια χρέωση, ωστόσο πρέπει πρώτα να τηλεφωνήσετε για να κλείσετε ένα από τα δυο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments