Ελλάδα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Στην δίκη της Χρυσής Αυγής – Η αγκαλιά με την Μάγδα Φύσσα (pics)

Μπέτυ Μπαζιάνα: Στην δίκη της Χρυσής Αυγής – Η αγκαλιά με την Μάγδα Φύσσα (pics)
H Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στη δίκη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλούς μήνες και αρκετοί είναι εκείνοι που κατηγορούν την κυβέρνηση για τις ατέλειωτες καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Ωστόσο η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ακροατήριο. Η κυρία Μπαζιάνα έφτασε λίγο πριν από τις 9 το πρωί και συνοδευόταν από συνεργάτες του πρωθυπουργού και τον δημοσιογράφο Ματθαίο Τσιμιτάκη, σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα.

Λίγο αργότερα έφτασε στην αίθουσα και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που χαιρετήθηκε με την κυρία Μπαζιάνα. Η Μπέτυ Μπαζιάνα την αγκάλιασε και την φίλησε ενώ της ευχήθηκε κουράγιο, και της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης. Η κυρία Μπαζιάνα είχε ντυθεί απλά, με τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα και κάθισε στις προκαθορισμένες θέσεις για το κοινό και περίμενε την έναρξη της διαδικασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάγδα Φύσσα της ζήτησε να επισκεφθεί τις τουαλέτες του χώρου, που όπως είπε είναι σε άθλια κατάσταση. Η κυρία Μπαζιάνα συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη αλλά και με δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ. «Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» του είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη. Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται για τέσσερα χρόνια, ενώ ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, βρίσκεται αποφυλακισμένος στο σπίτι του, λόγω παρέλευσης του 18μηνου.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments