Μedia

Survivor spoiler: Τα πρώτα πλάνα από την ένωση των ομάδων (pics)

Survivor spoiler: Τα πρώτα πλάνα από την ένωση των ομάδων (pics)
Survivor spoiler: Το φως της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα πλάνα από την ένωση των δυο ομάδων.

Survivor spoiler: Κάθε χρόνο στο reality επιβίωσης οι ομάδες είναι δυο. Κάποιες φορές είναι διάσημοι και μαχητές, άλλες φορές Ελλάδα και Τουρκία. Μπορεί φέτος να οι παίκτες να ήταν ανάμεικτοι από ένα σημείο και μετά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ένωση.

Έτσι και φέτος οι δυο ομάδες θα γίνουν μια. Το επεισόδιο θα προβληθεί στην Ελλάδα μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

View this post on Instagram

Η άσπρη ομάδα επιστρέφει πίσω στην παραλία με τα κεφτεδάκια και τις πατάτες!🍟 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler: Οι παίκτες γιόρτασαν την ένωση

Κάθε χρόνο στην ένωση των δυο ομάδων γίνεται ένα μεγάλο party. Οι παίκτες φοράνε τα καλά τους και απολαμβάνουν έναν χορταστικό μπουφέ. Παράλληλα δείχνουν στο κοινό τις φωνητικές τους ικανότητες.

Η αλλαγή στην εικόνα των παικτών είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Τους είχαμε συνηθίσει ταλαιπωρημένους από τις συνθήκες και τώρα θα μας συστηθούν φορώντας τα καλά τους.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στην εμφάνιση του Χικμέτ. Ο Τούρκος παίκτης κουρεύτηκε, περιποιήθηκε το μούσι του και φόρεσε κουστούμι. Αυτό τον έκανε να μοιάζει άλλος άνθρωπος.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα δούμε το σχετικό επεισόδιο, διέρρευσαν ήδη κάποιες φωτογραφίες που δείχνει τους παίκτες να το ρίχνουν για λίγο έξω. Δυστυχώς για τους ίδιους αυτό θα κρατήσει για μία μέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments