Αθλητισμός

Γιουνές: “Κλείνει στην Πετρολούλ”

Γιουνές: “Κλείνει στην Πετρολούλ”
Έτοιμος να φορέσει ξανά την φανέλα της Πετρολούλ είναι ο επιθετικός του Άρη, Χαμζά Γιουνές.

Ο επιθετικός του Άρη, Χαμζά Γιουνές, φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Πετρολούλ. Η πρώην ομάδα του επιθετικού θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και πάλι, μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα “sport.ro”, ο Τυνήσιος επιθετικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα της Ρουμανίας, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιουνές θέτει έναν όρο για να επιτευχθεί η συμφωνία. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να φτιάξουν ένα σύνολο που θα είναι έτοιμο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Από την Ξάνθη… στον Άρη

Στις 4 Ιουλίου 2016 έδωσε τα χέρια με την Ξάνθη. Τελείωσε τη σεζόν 2016-17, ως δεύτερος κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος, μετά τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, Οι εκπληκτικές του εμφανίσει έφεραν έτσι την μεταγραφή.

Στις 20 Ιουλίου 2018, μετά από ένα χρόνο αγωνιζόμενος στις Ερζούρουμσπορ και Αλ Αχλί, ο Γιουνές συμφώνησε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τον Άρη. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2018, ο Τυνήσιος επιθετικός σημείωσε το πρώτο του γκολ στη σεζόν και ανοίγοντας το σκορ στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της ΑΕΛ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments