Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 1-0: Κράτησαν το προβάδισμα τίτλου οι “πολίτες”

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 1-0: Κράτησαν το προβάδισμα τίτλου οι “πολίτες”
Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 1-0: Με γκολ του Φοντέν η ομάδα του Γκουρντιόλα πήρε... εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και διατηρεί το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 1-0: Ένα γκολ του Φοντέν, μόλις στο 5ο λεπτό, έδιωξε το… φάντασμα του Champions League πάνω από το «Έτιχαντ» και επέτρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι να παραμείνει σε τροχιά τίτλου στην Αγγλία.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε 1-0 της Τότεναμ, από την οποία αποκλείστηκε την περασμένη Τετάρτη (17/4) στον προημιτελικό θρίλερ του Champions League, και διατηρεί το προβάδισμα έναντι της Λίβερπουλ, κι ενώ ακολουθεί το καθοριστικό τοπικό ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4).

Η Σίτι μέχρι το 70′ είχε κυριαρχήσει στο γήπεδο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να… καθαρίσει το παιχνίδι. Ωστόσο οι επιθετικοί της ήταν αναποτελεσματικοί, με αποτέλεσμα στο φινάλε το άγχος να κυριαρχήσει πάνω από το Έτιχαντ.

Οι φιλοξενούμενοι άσκησαν μεν πίεση για την ισοφάριση, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κατάφεραν να απειλήσουν πολλές φορές. Η μεγαλύτερη ευκαιρία τους για το 1-1 ήταν με τον Λούκας Μόουρα λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο.

Μετά και από αυτό το ματς, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν αμφότερες από τέσσερα ματς να δώσουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος. Το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχει πλέον η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία αντιμετωπίζουν στο “Ολντ Τράφορντ” τη Μ. Τετάρτη.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα πάντως δέχθηκε ένα σημαντικό πλήγμα, αφού είδε τον Ντε Μρούιν να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο.

Τα τέσσερα τελευταία ματς της Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός) Μπέρνλι (εκτός) Λέστερ (εντός) Μπράιτον (εκτός)

Τα τέσσερα τελευταία ματς της Λίβερπουλ Κάρντιφ (εκτός) Χάντερσφιλντ (εντός) Νιούκαστλ (εκτός) Γουλβς (εντός)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments