Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κίνδυνος να χαθεί η τρίτη θέση μετά την ήττα από τη Λάρισα

ΑΕΚ: Κίνδυνος να χαθεί η τρίτη θέση μετά την ήττα από τη Λάρισα
Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και κινδυνεύσει σοβαρά να χάσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ έκανε κάποιες μαζεμένες νίκες τον τελευταίο καιρό και φάνηκε να κλειδώνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν μετά την 29η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση” γνώρισε την ήττα από την Λάρισα στο Ολυμπιακό στάδιο και έμεινε στους 54 βαθμούς. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος επικράτησε του Παναθηναϊκό με 2-0 και έφτασε τους 52.

Αυτό σημαίνει πως τα πάντα είναι ανοιχτά την τελευταία αγωνιστική. Αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό και ο Ατρόμητος πάρει τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ, τότε η περσινή πρωταθλήτρια θα τερματίσει τέταρτη.

Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό γιατί θα χαθεί το καλό εισιτήριο του Europa League. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, η “Ένωση” θα πρέπει να παίξει τρεις προκριματικούς γύρους.

Βέβαια ακόμα και αν η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ τερματίσει στην τέταρτη θέση μπορεί να πάρει το καλό εισιτήριο αν κατακτήσει το Κύπελλο.

ΑΕΚ: Οι κινήσεις για την υπόθεση του Αραούχο

Ένας από τους παίκτες που σίγουρα απασχολούν έντονα την ΑΕΚ, είναι ο Σέρχιο Αραούχο, που παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο δεν έχουν παρατήσει την περίπτωση του, αλλά κάνουν και αρκετές κινήσεις προκειμένου να τον φέρουν πίσω, σύμφωνα με το sportime.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής, έχουν γίνει ήδη τηλέφωνα στον γνωστό μάνατζερ, Παστορέλο. Ο ατζέντης του Μάρκο Λιβάια, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ρόκο Μαϊορίνο, που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στη Λας Πάλμας και του ζήτησαν να βάλει… πλάτη.

Στόχος φυσικά είναι να βρεθεί να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Αραούχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments