Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώθηκε μετά την 29η αγωνιστική

Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώθηκε μετά την 29η αγωνιστική
Βαθμολογία Super League: Ολοκληρώθηκε η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα και η κατάσταση στην κορυφή και την "ουρά" της λίγκας.

Βαθμολογία Super League: Ο ΠΑΟΚ “κλείδωσε” και τυπικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με άνεση του Λεβαδειακού στη γεμάτη Τούμπα και πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή, έπειτα από 35 χρόνια.

Στη Λαμία, ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της ομώνυμης ομάδας, ενώ στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΛ έκανε την έκπληξη παίρνοντας νίκη επί της ΑΕΚ. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, ενώ στην Ξάνθη, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Super League: Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0 ΑΕΚ – Λάρισα 0-1 Λαμία – Ολυμπιακός 1-3 Ατρόμητης – Παναθηναϊκός 2-0 Παναιτωλικός – Άρης 1-2 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1 Πανιώνιος – ΠΑΣ 2-1 Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Η βαθμολογία της Super League (29η αγωνιστική)

Super League: Η τελευταία αγωνιστική (5/5, 19:00)

Ατρόμητος – ΟΦΗ Απόλλων Σμύρνης – Λαμία Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος Λεβαδειακός – ΑΕΚ Λάρισα – Ολυμπιακός Άρης – Ξάνθη ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments