Αθλητισμός

Αδριατική Λίγκα: Επεισοδιακός ο πέμπτος τελικός ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Μπουντούτσνοστ (vids)

Αδριατική Λίγκα: Επεισοδιακός ο πέμπτος τελικός ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Μπουντούτσνοστ (vids)
Χαμός στο Βελιγράδι, έμεινε στα αποδυτήρια η Μπουντούτσνοστ για τον πέμπτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δύο νίκες της Μπουντούτσνοστ επί του Ερυθρού Αστέρα στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της Ποντγκόριτσα δεν ξεχάστηκαν από τους οπαδούς των Σέρβων που δημιούργησαν τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) κλίμα τρομοκρατίας στο Βελιγράδι πριν από το τζάμπολ του πέμπτου και τελευταίου τελικού της Αδριατικής Λίγκας.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι παίκτες της ομάδας του Μαυροβουνίου βγήκαν για την προθέρμανσή τους, δέχθηκαν αντικείμενα από τις εξέδρες, πριν ένας οπαδός μπει κυριολεκτικά στο παρκέ και υβρίσει τον Νόρις Κόουλ. Ο Αμερικανός αντέδρασε με αποτέλεσμα η Μπουντούτσνοστ να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Να αναφέρουμε, πως το συγκεκριμένο ματς δίνει το εισιτήριο για τη EuroLeague της περιόδου 2019/20.

Οι παράγοντες της Μπουντούτσνοστ καταγγέλλουν επίθεση στους Κόουλ, Κλαρκ, Γκόρντιτς από 40 άτομα, με τον τελευταίο να δέχεται και χτύπημα από καρέκλα. Στις 20:43 οι φιλοξενούμενοι γύρισαν στο παρκέ, με τον αρχηγό του Ερυθρού Αστέρα Μπράνκο Λάζιτς να ζητά σύνεση από τους οπαδούς της ομάδας του.

Εν τέλει η αναμέτρηση ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση.

  • Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Gepostet von Slavko Jovan am Montag, 22. April 2019

Gepostet von Slavko Jovan am Montag, 22. April 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments