Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα και Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα και Κουλιμπαλί
Ο Παναθηναϊκός πιστεύει στην ανατροπή με Κουλιμπαλί.

Όλα ανοικτά παραμένουν στο θέμα του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Παναθηναϊκός πλέον όσο περνάει ο καιρός κερδίζει πόντους, όσο ο παίκτης δεν βρίσκει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Ο διεθνής με την ομάδα του Μάλι εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί εκτός ελληνικών συνόρων, όμως, οι προτάσεις που έχει στα χέρια του, δεν ξεπερνούν εκείνη του Νίκου Νταμπίζα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newspao.gr, το γεγονός έχει βάλει τον παίκτη σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του. Ο Κουλιμπαλί έχει «δεθεί» με την Ελλάδα, γνωρίζει πλέον όσο λίγοι το ελληνικό πρωτάθλημα (συμπλήρωσε 100 συμμετοχές σε αυτό με Πλατανιά και Παναθηναϊκό), ενώ με τον Γιώργο Δώνη υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία, κυρίως για την αξιοποίηση των προσόντων του παίκτη από το Μάλι στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει τον «Κούλι» στην ομάδα, διότι καλύπτει δύο κενά με έναν ποδοσφαιριστή (κέντρο άμυνας και δεξί άκρο). Παρόλα αυτά, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί είναι κάτι που προβληματίζει.

Φωτογραφία: Eurokinissi


Πάντως, το μπαλάκι δεν βρίσκεται στα χέρια του Παναθηναϊκού, αλλά του Κουλιμπαλί.

Η πορεία του Κουλιμπαλί μέχρι τον Παναθηναϊκό

Ο Κουλιμπαλί κανε τα πρώτα ποδοσφαιριστικά του βήματα στην ακαδημία της γαλλικής Μαντ, ωστόσο το καλοκαίρι του 2008 μετακόμισε στην γαλλική Γκινγκάμπ με την οποία είχε μόνο 2 συμμετοχές.

Το 2009 μεταγράφηκε στην γαλλική Σταντ Μπρεστουά με την οποία είχε συνολικά 71 συμμετοχές.  Στις 1 Αυγούστου 2014, ο Κουλιμπαλί υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την ομάδα του Πλατανιά για άγνωστο ποσό. Έπαιξε εξαιρετικά καλά για δύο συναπτά έτη, και ως εκ τούτου, τον παρακολούθησαν αρκετές ελληνικές ομάδες, καθώς και γερμανικά και ελληνικά σωματεία.  Με την ομάδα του Α.Ο. Πλατανιά αγωνίστηκε συνολικά πενήντα φορές σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Φωτογραφία: Eurokinissi


Στις 31 Αυγούστου 2016, ανακοινώθηκε πως ο μέχρι πρότινος δεξιός αμυντικός του Πλατανιά συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, για το εκτιμώμενο ποσό των €250.000.

Ο διεθνής με το Μάλι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την ομάδα του τριφυλλιού ως ενίσχυση του αμυντικού Τζαντομένικο Μέστο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments