Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή όσα ανέφερε ο Πολάκης για τον Κυμπουρόπουλο.

Την αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε η αήθης επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για αθλιότητα που δεν έχει όρια, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα αναφέρει: «Ντροπή που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας».

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου και την επίθεση που έκανε σε αυτόν ο Παύλος Πολάκης

«Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει», έγραψε σε αρχική του ανάρτηση στο Twitter ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Η ανάρτησή του προκάλεσε την αντίδραση Πολάκη που έγραψε στο Facebook:

«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες».

Δείτε το Tweet του Στέλιου Κυμπουρόπουλου:

Και εδώ την απάντηση του Παύλου Πολάκη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments