Video

Αλέξης Τσίπρας: Απίθανη δήλωση για τον Κώστα Αρβανίτη (vid)

Αλέξης Τσίπρας: Απίθανη δήλωση για τον Κώστα Αρβανίτη (vid)
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία απίστευτη δήλωση για τον Κώστα Αρβανίτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σκληρή προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον κατηγόρησε ότι “είναι ο πρώτος υποψήφιος πρωθυπουργός που όταν μιλά προγραμματικά, δεν υπόσχεται, απειλεί την ελληνική κοινωνία”.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έστειλε μήνυμα νίκης. Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Προοδευτική Συμμαχία με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει: “Σας το υπογράφω. Η αριστερά, η οικολογία, η αριστερή σοσιαλδημοκρατία, οι δυνάμεις τη προόδου και της δημοκρατίας δεν έχουμε πει την τελευταία λέξη. Δε θα αφήσουμε την ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό να αλωνίζουν στην Ευρώπη”.

Ο κ. Τσίπρας θέλησε να εμφυσήσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στο κόσμο της αριστεράς μεταφέροντας το κλίμα από τις συγκεντρώσεις στις οποίες έχει μιλήσει: “Έχω την αίσθηση ότι από τη πρώτη μας συγκέντρωση στο Γαλάτσι, έχει γυρίσει ολόκληρο το κλίμα. Οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουν πλέον μπροστά”. Υποστήριξε δε ότι “οι συγκεντρώσεις μας παντού αλλά και η ανταπόκριση και ο ενθουσιασμός του κόσμου θυμίζει σε εμάς, όχι μέρες χαλαρής ευρωεκλογικής μάχης, αλλά μέρες του 2015. Ο προοδευτικός και δημοκρατικός κόσμος ανταποκρίνεται στη μεγάλη αυτή προσπάθεια”.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο, είναι η απίθανη δήλωση που έκανε για τον Κώστα Αρβανίτη.

«Να καλέσω τον Αρβανίτη τον Κώστα. Από τις γραμμές της μαχητικής δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης διεκδικεί μία θέση στην Ευρωβουλή, αν και τώρα που τον βλέπω θυμίζει λίγο τον Ντάισελμπλουμ, αλλά θα το ξεπεράσουμε αυτό», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Βίντεο: enikos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments