Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (23/4/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (23/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (23/4/19)

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια.

  • Ταρώ – ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: βασίλισσα των ράβδων

Έχετε προσπαθήσει πολύ το τελευταίο διάστημα να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους γύρω σας ν’ αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.Και ανταμειφθήκατε με την ευλογία ν’ αποκτήσετε καλούς φίλους. Αυτό είναι πραγματικά κάτι, για το οποίο πρέπει να νιώθετε μεγάλη ευχαρίστηση κι ευγνωμοσύνη.

  • ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης

Δεχθείτε με ευχαρίστηση και υπερηφάνεια, τους συναισθηματικούς δεσμούς που μοιράζεστε. Μπορούν να σας διδάξουν περισσότερα για τη ζωή και τον έρωτα… από οποιοδήποτε βιβλίο.

  • ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Έχετε την επιθυμία και τη δυνατότητα να είστε πραγματικά καλός φίλος, σε όσους επιθυμούν να αποδεχτούν την παρουσία σας στη ζωή τους.

  • Ταρώ – ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Περάσατε κάποιες δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα, αλλά τα καταφέρατε με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που σας συμπαραστάθηκαν. Συνειδητοποιήσατε λοιπόν, πως η φιλία, είναι μια ανταμοιβή στο πέρασμα του χρόνου, για όλους μας, τόσο στις καλές όσο και στις κακές μας στιγμές.

  • ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων

Η αγάπη θα είναι άφθονη αυτή την περίοδο, σε οποιαδήποτε μορφή είναι απαραίτητη. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσω μιας «δια βίου» σύμπραξης ή φιλίας, που αναπτύσσεται σε κάτι περισσότερο.

  • ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Αυτό το διάστημα, νιώθετε πολύ ευτυχισμένοι. Μπορεί να νιώθετε κάτι ιδιαίτερο ή θέλετε μεγαλύτερη οικειότητα με κάποιον, που έχει ιδιαίτερη σημασία για σας.

  • ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Πρέπει να απομονωθείτε για λίγο, να σκεφτείτε κάποια πράγματα που θέλετε να συμβούν, και ν’ αποκτήσετε προοπτική. Η σοφία που θα βρείτε θα σας εμπνεύσει να το κάνετε αυτό πιο συχνά, όταν χρειάζεται.

  • ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των ξιφών

Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας. Είναι ένα διάστημα, που μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και να μην αφήσετε καμία δυνατότητα στους άλλους πλέον, να σας ελέγχουν.

  • ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Είστε σε ένα ισχυρό μέρος, συναισθηματικά. Έχετε μια σταθερή αντίληψη για το πώς αισθάνεστε, και μπορείτε να καταλάβετε τις διαθέσεις και τις προθέσεις των άλλων.

  • ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Τα πράγματα δεν είναι πλέον εκτός ελέγχου… αλλά δεν μπορείτε ούτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο, σήμερα. Όντας στην ουδέτερη πλευρά των γεγονότων, σας δίνει τον χρόνο για να εκτιμήσετε τι έχετε και τι μπορείτε να ζήσετε, αυτή τη στιγμή.

  • ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των κυπέλλων

Αφήστε τα πράγματα να παραμείνουν ασαφή. Όταν ένα θέμα φαίνεται ότι δεν είναι εφικτό, είναι σημάδι, πως οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και τα πράγματα δεν είναι ακόμη έτοιμα για να αντιμετωπιστούν.

  • ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις για τον έρωτα ή για άλλα σημαντικά θέματα σήμερα μέσα από μηνύματα. Ιδιαίτερα αν τα θέματα που σας απασχολούν είναι λιγάκι συγκεχυμένα. Τα μικτά σήματα, μπορούν να δημιουργήσουν ένα επικοινωνιακό χάσμα όταν αφορούν τον έρωτα και τις δεσμεύσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments