Lifestyle

Χρήστος Θηβαίος: Μιλάει για το πρόβλημα του με το αλκοόλ

Χρήστος Θηβαίος: Μιλάει για το πρόβλημα του με το αλκοόλ
Ο Χρήστος Θηβαίος σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Χρήστος Θηβαίος μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό. Ο γνωστός τραγουδοποιός μιλά για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει, κατά καιρούς, οι δηλώσεις του. Τι τον οδήγησε να βρει διαφυγή στο ποτό και ποιο περιστατικό τον έφερε σε δύσκολη και αμήχανη θέση ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Τι του είπε η γυναίκα του και τον έκανε να καταλάβει πως πρέπει να απεξαρτηθεί. Πώς έχει μιλήσει γι’ αυτή την περιπέτεια στα παιδιά του.

Ο Χρήστος Θηβαίος ανοίγει την καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο τραγουδοποιός αποκαλύπτει επίσης πώς ενώ θα μπορούσε να γίνει φιλόλογος με Ακαδημαϊκή καριέρα τελικά τον κέρδισε η μουσική.

Ποιος είναι ο Χρήστος Θηβαίος

Ο Χρήστος Θηβαίος (7 Ιανουαρίου 1963) είναι Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης, καθώς και ανηψιός του ηθοποιού Αντώνη Παπαδόπουλου. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μικρούτσικου (κόρη του γνωστού Θάνου Μικρούτσικου) και έχει τρία παιδιά. Ο Χρήστος Θηβαίος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική σχολή του πανεπιστημίου της Μπολόνια, με καθηγητή τον διάσημο συγγραφέα και σημειολόγο Ουμπέρτο Έκο.

Σταδιοδρομία

Έγινε γνωστός με το συγκρότημα Συνήθεις Ύποπτοι, το οποίο δημιούργησε το 1994 με τον Αλέκο Βασιλάτο και τον Τάσο Λώλη. Οι Συνήθεις Ύποπτοι διαλύθηκαν το 2000 και ο Θηβαίος συνέχισε σόλο καριέρα. Στη σόλο καριέρα του βρέθηκε στη σκηνή με κορυφαία ονόματα της Ελληνικής μουσικής: Μαρία Φαραντούρη, Χάρις Αλεξίου, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αρλέτα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης. Η τελευταία συνεργασία του Χρήστου Θηβαίου ήταν με το συγκρότημα Mr. Highway Βand όπου και έκαναν περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο από το 2011-2013.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments