Πολιτισμός

Thanos: Ο Supervillain που μας έδωσε την καλύτερη ταινία της Marvel

Thanos: Ο Supervillain που μας έδωσε την καλύτερη ταινία της Marvel
Ο Thanos είναι η αιτία που είδαμε την κορυφαία ταινία που κυκλοφόρησε η Marvel.

Ο Thanos αποτελεί τον ισχυρότερο κακό που υπάρχει στο σύμπαν της Marvel. Τον είδαμε για πρώτη φορά στην ταινία “Avengers Infinity war” όταν με μια του κίνηση κατάφερε να αφανίσει το 50% των ζωντανών οργανισμών στη γη.

Σχεδόν δυο χρόνια μετά ο Thanos, αλλά και οι Avengers επέστρεψαν για την τελική τους μάχη. Η ταινία έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη (24/4) οπότε δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή του τελευταίου “επεισοδίου” του franchise. Ωστόσο μπορούμε με βεβαιότητα να γράψουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη ταινία που βγήκε ποτέ από την Marvel.

Αυτό δεν είναι η προσωπική άποψη ενός συντάκτη, αλλά και όσων είδα την τελευταία πράξη. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς μίλησα με αποθεωτικά σχόλια στην γνωστή ιστοσελίδα “Rotten Tomatoes”.

View this post on Instagram

Be the first to see Marvel Studios’ #AvengersEndgame tomorrow night. Get your tickets now: [link in bio] #DontSpoilTheEndgame

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

Πρόκειται για μια σελίδα που οι χρήστες κάνουν ελεύθερη κριτική για όλες τις ταινίες που κυκλοφορούν. Το συγκεκριμένο ΜΜΕ έχει μεγάλη δυναμική κάτι που φαίνεται από το πόσο σημασία του δίνουν οι εταιρίες παραγωγής ταινιών.

Thanos: Πήγε τους Avengers στο θεό

Το σκορ στο Rotten Tomatoes βρίσκεται στο 96% (με 105 κριτικές) ξεπερνώντας κατά πολύ το 85% του Infinity War. “Η πιο συναισθηματική ταινία της Marvel και ένα αντίο γεμάτο δάκρυα”, “Καταφέρνει με σχετική ευκολία μία σειρά από δύσκολα πράγματα”, “Δεν έχουμε δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε επίπεδο franchise”, “δεν είναι μόνο μία αξιοσημείωτη ταινία, αλλά και μία αξέχαστη εμπειρία”, είναι μερικά από τα σχόλια του κοινού για την ταινία.

Το Endgame ήταν η 22η ταινία που κυκλοφορεί η Marvel και κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία που βλέπουμε όλους τους αγαπημένους ήρωες μαζί στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments