Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (25/4/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (25/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (25/4/19)

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια.

  • ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: το άρμα

Μπορείτε να ξεχωρίσετε μια δύσκολη στιγμή στη ερωτική σας ζωή.Έτσι θα μάθετε, πόσο μακριά μπορεί να πάει η αγάπη….και μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ελπίδα.

  • ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ιππότης των ράβδων

Μην αφήνετε την ανησυχία, να σας προκαλέσει συναισθηματική παράλυση. Μπορείτε να μιλήσετε για όσα θέλετε και για όσα νιώθετε. Αυτό που έχει σημασία είναι, ότι γίνεστε άνθρωπος της δράσης.

  • ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ράβδων

Μπορεί να έχετε ανησυχίες που δεν βοηθούν και δε βελτιώνουν το αποτέλεσμα. Να σταθμίζετε τον τρόπο που περνάτε το χρόνο σας, ειδικά αν θέλετε να βελτιώσετε το αποτέλεσμα.

  • ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων

Πρέπει να μάθετε, πως όλα τα πράγματα, αλλάζουν από την αρχή μέχρι το τέλος και μετά επιστρέφουν ξανά. Ο κύκλος της ζωής είναι κάτι περισσότερο από μια διαδικασία, είναι κάτι που μπορείτε να μετρήσετε, να μάθετε και να αποκτήσετε εμπειρία.

  • ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων

Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί πρώτα, κι αφήστε τις σκέψεις γι’ αργότερα. Αυτή τη στιγμή, είστε σε μεγάλη ένταση, κι είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε απογοητευμένοι.

  • ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Μπορείτε να φέρετε ειρήνη σε κάποια ερωτικά διλήμματα, που επηρεάζουν τη σχέση σας. Αν δεν υπάρχει κάτι που δουλεύει για σας αυτή τη στιγμή, μπορείτε να το αφήσετε να ξεκουραστεί, με έξυπνο τρόπο.

  • ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Μην αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες γιατί θα χάσετε το στόχο σας. Γι’ αυτό, κάντε σωστό σχεδιασμό στα πλάνα σας και υποσχεθείτε στον εαυτό σας, πως θα τα ακολουθήσετε.

  • ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Να είστε ευγνώμονες για τον τρόπο που βλέπετε μια κατάσταση, εκεί που ο σύντροφός σας υπολείπεται. Το ένστικτό σας, είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει. Οι περιστάσεις μπορούν να εμφανιστούν με ένα ιδιαίτερο τρόπο, αλλά το μυαλό και η καρδιά σας, ξέρουν τι να πιστέψουν.

Φωτογραφία: unsplash

  • ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Η διαύγεια που θέλετε και χρειάζεστε, μπορεί να βρεθεί αν περάσετε χρόνο στη φύση. Το φως του ήλιου θα ζεστάνει την καρδιά σας…. και θα ανεφοδιάσει, την δημιουργική σας πλευρά.

  • ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Να στοχεύετε ψηλά. Αναγνωρίζοντας περισσότερα από τα πράγματα που θέλετε στη ζωή, θα ανακαλύψετε μια περιοχή που θα θέλατε πολύ να αναπτύξετε, στο εγγύς μέλλον.

  • ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Δε θα μπορέσετε ν’ αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και να διατηρήσετε την ειρήνη σήμερα. Όσο κι αν είσαστε διατιθέμενοι να μην εναντιωθείτε στο σύντροφό σας μιλώντας για τις πεποιθήσεις σας. Να έχετε στο μυαλό σας πόσο ευγενικοί θα φανείτε αν γίνετε η λογική φωνή, τόσο του εαυτού σας, όσο και του συντρόφου σας.

  • ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Είστε ένα διαισθητικό άτομο με βαθιά νοημοσύνη. Το ταλέντο σας, σας πηγαίνει σε διάφορα μέρη ακόμη και όταν αισθάνεστε μοναξιά! Η αλήθεια είναι, ότι δεν χρειάζεστε το σύντροφό σας, για να σας βοηθήσει να είστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments