Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (25/4/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (25/4/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, 25 Απριλίου.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (25/4/19).

Ζώδια σήμερα Κριός

Το να ψάχνετε για κρυφά νοήματα στα e-mail και στις αμήχανες παύσεις κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων με το νέο σας φλερτ μπορεί να είναι καλή συμβουλή για τα αστυνομικά μυθιστορήματα, αλλά στην πραγματική ζωή αυτές οι «ενδείξεις» προκαλούν μόνο σύγχυση. Μην υποθέτετε πάντα το χειρότερο.

Ζώδια σήμερα Ταύρος

Σήμερα φαίνεται ότι πέφτετε διαρκώς σε εναλλαγές διάθεσης. Αντί να πιέζεστε και να καταπολεμάτε τα συναισθήματά σας, αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί ελεύθερα ό,τι χρειάζεστε για να βγάλετε τη μέρα.

Ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Αφού η αναζήτηση για τον/την ένα/μία και μοναδικό/ή -αδερφή ψυχή- μοιάζει σαν να μην τελειώνει ποτέ, μπορείτε να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια της. Βγείτε ραντεβού με διάφορους τύπους ανθρώπων και μη μένετε στη ζώνη άνεσής σας.

Ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ενώ θέλετε απεγνωσμένα να φτάσετε σε ένα επίπεδο μεγάλης οικειότητας με κάποιον/α, η φιλία είναι αυτή που κρατάει δυνατές τις σχέσεις μακροπρόθεσμα. Για να οικοδομήσετε το μέλλον σας με κάποιον/α απαιτείται χρόνος, υπομονή και συμβατότητα.

Ζώδια σήμερα Λέων

Δεν είναι εύκολο να μπείτε στον κόσμο των ραντεβού χωρίς να παίρνετε λίγα πράγματα προσωπικά. Το θαρραλέο πνεύμα σας θα σας καθοδηγήσει ανάμεσα σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας σε αυτό το ξεχωριστό άτομο που θα αξίζει τα συναισθήματα και τον χρόνο σας.

Ζώδια σήμερα Παρθένος

Τώρα ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τι σας ελκύει και τι σας απωθεί. Εκτός σχέσης, είναι πιο εύκολο να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε από τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο. Γράψτε τη λίστα των επιθυμιών σας.

Ζώδια σήμερα Ζυγός

Ο έρωτας δεν θα μπορέσει να σας βρει αν δεν είστε ποτέ εκεί. Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να είστε πιο διαθέσιμοι για τον έρωτα. Ανοιχτείτε σε όλες τις δυνατότητες χωρίς να βάζετε μπροστά τις άμυνές σας όπως συνήθως.

Ζώδια σήμερα Σκορπιός

Να έχετε το νου σας για κάποιον/α θαυμαστή/θαυμάστρια που σύντομα θα κάνει τις προθέσεις του/της γνωστές. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ενθουσιασμό ή νευρικότητα ανάλογα με το άτομο. Φροντίστε τα εύθραυστα συναισθήματα σας και αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει.

Ζώδια σήμερα Τοξότης

Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες δεν είναι μυθοπλασία. Με λίγη θετική σκέψη, ρεαλιστικούς στόχους και πίστη θα πετύχετε αυτό που θέλετε.

Ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Για τους φίλους σας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους θα μπορούσαν πραγματικά να φανούν χρήσιμα η αμείωτη αίσθηση του χιούμορ σας και η στάση σας για τη ζωή γενικότερα. Επιστρατεύστε την καλύτερη διάθεσή σας και δώστε τους ένα λόγο να χαμογελάσουν.

Ζώδια σήμερα Υδροχόος

Το να έχετε βαθιά συναισθήματα για κάποιον/α καινούργιο/α μπορεί να είναι συναρπαστικό αλλά και τρομακτικό παράλληλα. Μην αποφεύγετε τα αληθινά σας συναισθήματα, αλλά κρατήστε τα υπό έλεγχο. Υπάρχει περίπτωση η ένταση από τόσο νωρίς να υπερισχύσει της χαλαρής και διασκεδαστικής ατμόσφαιρας που θα θέλατε να έχετε.

Ζώδια σήμερα Ιχθύες

Σε κανέναν δεν αρέσει να του συμπεριφέρονται σαν θύμα στις σχέσεις του, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας. Υπερασπιστείτε τις απόψεις σας όταν όλοι σας οι φίλοι επικρίνουν τις αποφάσεις σας. Φροντίστε να περιστοιχίζεστε από θετικούς ανθρώπους, αντί για χειριστικά άτομα και επικριτές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments