Ελλάδα

Φάληρο: Κρίσιμες ώρες για τον πεντάχρονο που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα

Φάληρο: Κρίσιμες ώρες για τον πεντάχρονο που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το πεντάχρονο αγοράκι, που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στο Φάληρο.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το πεντάχρονο αγοράκι, που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στο Φάληρο. Το αγοράκι υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων,  σε κρίσιμη κατάσταση και με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο του το σώμα. Οι γιατροί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του έκριναν πως πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο. Το αγόρι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τα επόμενα δύο 24ώρα θεωρούνται κρίσιμα. Το αγοράκι μαζί με την οικογένειά του είχαν έρθει από την Κοζάνη στην Αθήνα για τις ημέρες του Πάσχα και βρίσκονταν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του στο Παλαιό Φάληρο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η γκαραζόπορτα της μονοκατοικίας το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης έφυγε από τη θέση της και καταπλάκωσε το παιδί, την ώρα που περνούσε από δίπλα.

Τι συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης

Γύρω στις 12 το μεσημέρι, το παιδί βγήκε από το σπίτι για να παίξει με τον οκτάχρονο αδελφό του. Ωστόσο, τραβώντας τη βαριά σιδερένια πόρτα, αυτή βγήκε, για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, από τη θέση της και τον καταπλάκωσε. Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα, ενώ κατάφερε να το απεγκλωβίσει ο πατέρας του, κι ενώ οι γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Ο 5χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά από κάποιες ώρες στη ΜΕΘ, οι ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε χειρουργείο. Έξω από το χειρουργείο ήταν συντετριμμένοι οι γονείς του, που έδωσαν και κατάθεση στους αστυνομικούς για τις συνθήκες του ατυχήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του είναι σε τραγική κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments