Πολιτική

Νίκος Νικολόπουλος: Απίστευτο σε πόσες λιτανείες επιταφίων συμμετείχε χθες

Νίκος Νικολόπουλος: Απίστευτο σε πόσες λιτανείες επιταφίων συμμετείχε χθες
Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέρριψε φέτος το προσωπικό του ρεκόρ.

Νίκος Νικολόπουλος: Οι Περιφερειακές εκλογές είναι σε λιγότερο από έναν μήνα και οι υποψήφιοι δήμαρχοι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να αποδείξουν στους πολίτες ότι πρέπει να τους ψηφίσουν. Πολλοί διοργανώνουν συγκεντρώσεις, άλλοι επισκέπτονται καθημερινά τους κατοίκους της περιοχής για να μιλήσουν για τα προβλήματα του τόπου.

Σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε άλλωστε, και όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν μας φαίνονται και πολύ παράξενα. Όμως ο ο Νίκος Νικολόπουλος το παράκανε λιγάκι την Μεγάλη Παρασκευή. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρών ούτε λίγο, ούτε πολύ, παρακολούθησε 18 επιτάφιους, σημειώνοντας μάλιστα προσωπικό ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο ήταν 17.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρών συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη δημοσιογράφο και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την «Νέα Πάτρα» Παναγιώτη Ρηγόπουλο, καθώς και άλλους συνεργάτες του, παρακολούθησε 18 λιτανείες σε αντίστοιχες εκκλησίες και κοιμητήρια της Πάτρας. Ξεκίνησεαπό τον Επιτάφιο του ΚΕΤΧ νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και καταλήγοντας αργά το βράδυ, σε αυτόν της Ευαγγελίστριας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σε κάποιες λιτανείες και λειτουργίες, όπως στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας και στον Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, συμμετείχε και ως ψάλτης!

Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε ντυθεί και τσολιάς για την ημέρα της 25ης Μαρτίου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος θέλησε να τιμήσει τη μέρα της 25ης Μαρτίου. Ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του, Τασία Μανωλοπούλου ντύθηκαν με παραδοσιακές στολές για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments