Ειδήσεις

Πάσχα 2019: Πέντε πράγματα που θα χρειαστείτε για το καλύτερο σούβλισμα

Πάσχα 2019: Πέντε πράγματα που θα χρειαστείτε για το καλύτερο σούβλισμα
Πάσχα 2019: Αυτά είναι τα πέντε πράγματα που θα χρειαστείτε για το καλύτερο σούβλισμα.

Πάσχα 2019: Οι ώρες για το Πασχαλινό τραπέζι είναι ελάχιστες. Πολλά όμορφα φαγητά θα υπάρξουν στα σπίτια όλης της χώρας, αλλά ένα παραμένει ο πρωταγωνιστής. Αυτό δεν είναι άλλο από το αρνάκι στη σούβλα.

Όσοι έχουν ψήσει έστω και μια φορά γνωρίζουν ότι η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη. Χρειάζεται μαεστρία και καλή προετοιμασία πριν μπει το αρνί στη σούβλα. Υπάρχουν πέντε πράγματα που πρέπει να έχει στην κατοχή του κάθε σωστός ψήστης.

Πάσχα 2019: Τα πέντε μυστικά για καλό ψήσιμο

  • Μοτέρ

Οι παραδοσιακοί δεν το συνηθίζουν, αλλά η χρήση του μοτέρ είναι ενδεδειγμένη για το σούβλισμα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ψήσετε σωστά το αρνί και φυσικά δεν θα είστε όλη μέρα μέσα στον ήλιο. Μη ξεχνάτε, στόχος είναι να ψηθεί το αρνί όχι εσείς.

  • Μπαλαντέζα

Το Πάσχα όλοι θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο ψήσιμο, όσες ώρες και αν κρατήσει αυτό. Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος και αυτή είναι η κάπνα. Κανένας δεν θέλει αυτό να γίνει κοντά στο σπίτι του κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Μια μακρινή μπαλαντέζα θα σας βοηθήσει να είστε μακριά από το σπίτι σας.

  • Γάτζοι

Έχετε το αρνί, έχετε τη σούβλα, έχετε τα κάρβουνα, έχετε και το μοτέρ. Πιστεύετε ότι είστε πλήρεις; Για να μην καταλήξετε να ψήνετε μπριζόλες στο φούρνο λόγω απαραίτητα αξεσουάρ είναι οι γάντζοι. Μην τους ξεχάσετε.

  • Μπαλντάς

Έχετε να διαχειριστείτε ένα ολόκληρο αρνί πολλών κιλών. Αν δεν θέλετε να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη, καλό θα είναι να πάρετε έναν μπαλτά.

  • Σπάγκος

Για να μη δείτε το αρνάκι σας να πέφτει μέσα στη θράκα με τα κάρβουνα και καταστραφεί ένα γλέντι, θα χρειαστει να το στερεώσετε με σπάγκο. Οπότε μην τον ξεχάσετε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments