Αθλητισμός

Μπεργκ: Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Γκέτεμποργκ

Μπεργκ: Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Γκέτεμποργκ
Μπεργκ: Δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού,βρίσκεται κοντά στην επιστροφή στη Σουηδία.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με σουηδικά δημοσιεύματα, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Μπεργκ αγωνίζεται για λογαριασμό της Αλ Αΐν τα τελευταία χρόνια και το συμβόλαιό του με τους Σαουδάραβες όμως εκπνέει το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεωθεί.

Πλήθος δημοσιευμάτων έφερναν τον Σουηδό πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Άλλοτε για τον ΠΑΟΚ και άλλοτε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ ενέπλεκαν και ομάδες του Κατάρ που άπλωναν… χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του διεθνούς στράικερ. Όμως το σημερινό δημοσίευμα έρχεται να ανατρέψει όσα λέγονται για το μέλλον του Σουηδού.

Σύμφωνα με το σουηδικό Studio Allsvenskan, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μπεργκ είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι η Γκέτεμποργκ. Η πηγή υποστηρίζει πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και πλέον οι δύο πλευρές απέχουν μία ανάσα από τη συμφωνία.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκέτεμποργκ.

Η επιθυμία του 33χρονου επιθετικός ήταν ανέκαθεν να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με τη φανέλα της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά όμως άπαντες περίμεναν αυτό να μην γίνει τώρα αλλά μετά από ένα ή δύο χρόνια όταν και η καριέρα του θα όδευε στη δύση της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments