Lifestyle

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Παντρεύτηκαν και αυτή είναι η απόδειξη (pic)

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Παντρεύτηκαν και αυτή είναι η απόδειξη (pic)
H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στην Κρήτη.

Μπορεί όλοι να νόμιζαν ότι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος θα παντρεύονταν το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο το ζευγάρι ξάφνιασε τους πάντες και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα (29/4). Η γνωστή ηθοποιός και ο σεφ παντρεύτηκαν στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, των Χανίων. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ekriti.gr, ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Κουμπάρες είναι η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, η οποία και είναι η σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου.

Η Βάσω Λασκαράκη που είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για το γάμο της, επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός, ανεβάζοντας στα Instagram Stories της ένα μήνυμα για τον πλέον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο γράφοντας «Just Married».

Πιθανώς να ήταν κανονισμένο κατά αυτό τον τρόπο προκειμένου τα Μέσα να μείνουν μακρυά από την ημέρα του γάμου της. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η Βάσω Λάσκαράκη είχε πει ότι δεν έχει βρει ακόμα νυφικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σήμερα και νυφικό είχε βρει, αλλά και παντρεύτηκε. Να αναφέρουμε, πως αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της ηθοποιού, καθώς έχει πάρει ένα διαζύγιο από τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

  • Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments