Άποψη

Αλέφαντος: Αν φέρει αυτόν ο Μαρινάκης ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα

Αλέφαντος: Αν φέρει αυτόν ο Μαρινάκης ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα
Ο Νίκος Αλέφαντος βλέπει τις μεταγραφικές συζητήσεις του Ολυμπιακού και μέσω του blog του στο pagenews.gr αναφέρεται στον παίκτη που αν έρθει θα αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Αλέφαντος διαβάζει και ακούει για τους παίκτες που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός και γράφει στο blog του στο pagenews.gr για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να επιστρέψουν στην κορυφή. Πως σχολιάζει το χθεσινό Τότεναμ – Άγιαξ, ποιος παίκτης είναι… δυσκοίλιος και γιατί ο Μέσι είναι έτοιμος να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης.

“Αφήστε τις αηδίες για τον Ματιέ ρε. Εντάξει, μπορεί να είναι 35 χρονών, αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνει πλάκα. Ξέρετε για τι παίκτη μιλάμε; Τον γούσταρα πολύ στην Μπαρτσελόνα, όποτε έπαιζε. Παικτάρα σέντερ μπακ. Ξέρει πολύ καλή μπάλα. Και όχι παλιά, για 2017 μιλάμε. Τον θυμάμαι καλά τον παίκτη.

Και τον είδα προχτές με την Σπόρτινγκ, πολύ καλός ήταν. Ας έρθει να παίξει εδώ 1 χρόνο. Θα μας χαλάσει; Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξαναγίνει πρωταθλητής.


Αλέφαντος: «Είναι προπονητής αυτός, να ρωτάει τους βοηθούς τι να κάνει;»


Σε ό,τι αφορά το Τότεναμ- Άγιαξ, δεν μου άρεσε καθόλου η Τότεναμ. 5 ώρες να έπαιζαν, γκολ δεν θα έβαζε. Χωρίς τον Κέιν, ανύπαρκτοι στο γκολ οι άλλοι. Δυσκοίλιοι. Είναι τώρα επιθετικός για τέτοιο επίπεδο ο Γιορέντε; Το ότι έφτασαν ημιτελικό, λες και τους αρκούσε, το αισθάνονται μεγάλη επιτυχία.

Αντίθετα ο Άγιαξ διψασμένος, πολύ καλύτερη ομάδα, τρέξιμο πολύ, αντοχές μεγάλες, 11 παίκτες του 8. Κανείς δεν είναι του 9 αλλά είναι όλοι καλοί παίκτες με καλή τεχνική και τρεξίματα. Δυσκολεύονται πάντως και αυτοί στο γκολ διότι δεν έχουν τον μεγάλο παίκτη μπροστά.

Εγώ πιστεύω και το έχω ξαναπεί, ότι με υγιή Μέσι δεν το χάνει η Μπαρτσελόνα. Δεν θα τον σταματήσει η Λίβερπουλ. Ο Μέσι θα το σηκώσει. Αν είναι υγιής του έχουν ανοίξει τις πόρτες για να το πάρει”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments